Piața din București unde pensionarii și studenții au reducere: ”Nu lăsăm pe nimeni în urmă!”

Piața din București unde pensionarii și studenții au reducere.

În Sectorul 2 al Capitalei s-a deschis prima piață cu produse ieftine, tradiționale românești. Sâmbătă, 19septembrie s-a deschis piața din București cu produse exclusiv românești, dedicată pensionarilor și studenților, pe strada Cremenița Nr.15 din cartierul Colentina.

Piața din București unde pensionarii și studenții au reducere

Viceprimarul Dan Cristian Popescu, actorii Florin Petrescu (Axinte) și Vasile Muraru au deschis oficial noua piață în prezența locuitorilor din Sectorul 2 al Capitalei.

În noua piață cu produse românești, amenajată în cartierul Colentina se acordă o atenție specială și produselor ecologice, aici producătorii bio cu certificat au spații amenajate unde își pot vinde marfa.

“Mă bucur nespus că proiectul meu, Piața Românilor, a devenit realitate, a declarat cu această ocazie domnul viceprimar Dan Cristian Popescu. În această piață, pensionarii din sectorul 2, pe baza talonului de pensie, beneficiază de o reducere de 26%. Vreau să venim în sprijinul persoanelor în vârstă, ale căror pensii s-au majorat anul acesta doar cu 14%, în loc de 40%. De asemenea, studenții care învață în sectorul 2, pe baza carnetului de student, beneficiază de o reducere de 15% la produsele cumpărate. În sectorul 2 nu lăsăm pe nimeni în urmă! În această perioadă grea, administrația locală trebuie să găsească soluții pentru toți locuitorii sectorului”, a încheiat domnul viceprimar Dan Cristian Popescu, potrivit Foof-retail.agrointel.ro.

Piața Sectorul 2
Reduceri pentru pensionari și studenți. ”Nu lăsăm pe nimeni în urmă!”

Pensionarii beneficiază de o reducere de 26%, iar studenții de 15%

În piața inaugurată în Colentina pensionarii din Sectorul 2 și nu numai, vor beneficia de o reducere în valoare de 26% pentru produsele achiziționate. Această reducere este valabilă și în cazul studenților, dar în cazul lor reducerea va fi de doar 15%.

Chiar din prima zi, au fost prezenți producători din toate județele țării care au adus mărfuri românești, fructe și legume, de toate felurile, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele. Încă de la inaugurare, piața a fost arhiplină. Pe lângă fructe și legume, locuitorii Capitalei pot cumpăra și diferite produse specifice anumitor zone din țară.

Producătorii din România vor fi încurajați

Cei care au vizitat noua piață s-au arătat a fi încântați de prețurile foarte mici, dar și de bogăția și varietatea produselor scoase la vânzare de către producători. Oamenii spun că, datorită existenței unei astfel de locație, producătorii din România vor fi încurajați să-și dezvolte afacerile.

De menționat este faptul că, pentru amenajarea noii piețe, costurile au ajuns la suma de aproximativ 500,000 de euro, iar lucrările s-au desfășurat pe o perioadă de numai șase luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI