Petru Mircea și fiul său, la mormântul Mădălinei Manole, pe ascuns. Motivul pentru care fac asta

Petru Mircea și fiul său, la mormântul Mădălinei Manole, pe ascuns. Motivul pentru care fac asta
Soțul și fiul Mădălinei Manole, la mormântul acesteia

Petru Mircea și fiul său au mers la mormântul Mădălinei Manole pe ascuns. Din păcate, motivul este că soțul artistei nu a dorit să se întâlnească la cimitir cu rudele. Decesul Mădălinei Manole i-a adus o relație extrem de rece lui Petru cu restul familei sale.

Petru Mircea și fiul său, pe ascuns la mormântul Mădălinei Manole

Petru Mircea încă evită orice discuție cu rudele regretatei interprete, astfel că vizitează pe ascuns mormântul artistei, alături de fiul său. Petru Mircea l-a crescut pe unicul fiu al celor doi departe de bunicii materni și a refuzat orice fel de apropiere. Ruptura dintre familiile cuplului s-a produs la scurt timp după sinuciderea Mădălinei.

Părinții Mădălinei l-au acuzat pe Petru Mircea că i-a grăbit pașii spre moarte, din cauza lui alegând artista să-și curme zilele. O persoană apropiată de Mădălina Manole a făcut declarații despre băiețelul artistei și despre Petru Mircea, care face tot posiilul ca cel mic să nu ia contact cu rudele din partea mamei.

Petru Mircea, pe ascuns la mormântul Mădălinei Manole
Petru Mircea, pe ascuns la mormântul Mădălinei Manole

Decesul Mădălinei Manole, ruptura finală între familii

Petru Mircea a declarat război familiei Mădălinei Manole. După ce artista s-a sinucis în luna iulie a anului 2010, băiețelul celor doi a stat cât mai departe de rudele din partea mamei. Fostul soț al interpretei alege să meargă la ore extrem de matinale la mormânt pentru a-i aduce flori sau pentru a-i aprinde o lumânare, ca să nu dea nas în nas cu persoane nedorite de acesta.

”Nu vrea să se întâlnească cu nimeni la cimitir când e cu fiul său. S-a jurat că va face tot posibilul ca băiatul să nu intre în contact cu rudele Mădălinei. Băiatul cere des să meargă la cimitir, să vorbească acolo cu mama lui, îi duce flori. Odată ne-am intersectat cu ei, iar Petru avut grijă să dispară foarte repede cu copilul”, ne-a declarat o persoană care i-a fost apropiată Mădălinei Manole.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI