Petrecere cu manele, organizată la Craiova. Gest șocant al gazdei, când s-a trezit cu poliția la fața locului

Petrecere cu manele în Craiova, în plină pandemie de COVID-19

Gest șocant în orașul Craiova. În plină criză sanitară există și petrecăreți, care nu dau prea mare importanță măsurilor de siguranță și nu se sinchisesc că-și deranjează vecinii. Ba mai mult, reacția gazdei la vederea oamenilor legii te va lăsa fără cuvinte.

Petrecere cu manele, la Craiova

În plin bairam pe fundal de manele, o familie din Craiova a fost „deranjată“ de polițiștii care s-au prezentat la fața locului pentru a restabili ordinea și liniștea, după ce vecinii petrecăreților s-au plâns de zgomotul puternic, apelând numărul unic de urgență 112.

La apariția autorităților locale și a jandarmilor, organizatorul petrecerii încă în desfășurare, nu a plecat capul în fața legii, ba din contră, a recurs la amenințări cu cuțitul în fața acestora.

Gol până la brâu și înarmat cu cuțitul, proprietarul locuinței i-a înjurat și amenințat pe jandarmi și pe polițisti. Forțele de ordine au rămas în fața casei, și niciunul dintre polițiști nu a intrat în curtea locuinșei.

„Tai 20 din voi până mă prindeți“

În încercarea de a-i intimida și mai mult pe oamenii legii, organizatorul petrecerii cu manele i-a amenințat chiar cu moartea pe aceștia.

„Dacă intrați în curte, tai 20 din voi până mă prindeți“, a strigat bărbatul la polițiști și jandarmi.

Scandal cu manele în Craiona. Organizatorul i-a amenințat pe oamenii legii că îi taie
Scandal cu manele în Craiona. Organizatorul i-a amenințat că îi taie pe oamenii legii

Toate astea sub ochii copiilor prezenți la marele chef organizat de proprietarul locuinței din Craiova, pentru care, se pare că regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, din moment ce în plină criză provocată de noul coronavirus, când țara noastră se află sub stare de urgență, acestuia îi ardea de un mare bairam pe note muzicale de manele, organizat cu mai mulți oameni decât prevede legea.

Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, unde au făcut furori, fiind distribuite și comentate de mii de oameni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI