Peste 500 de locuri de muncă la DIGI RCS &RDS. Ce salarii se oferă și care sunt posturile disponibile

În momentul de față există peste 500 de locuri de muncă la DIGI RCS &RDS, disponibile celor interesați să facă o carieră în acest segment. Cei aflați în căutarea unui job se își pot depune CV-ul în această perioadă, în cadrul târgurilor cu locuri de muncă organizate în mai multe puncte din țară.

Peste 500 de locuri de muncă la DIGI RCS &RDS

Peste 500 de locuri de muncă la DIGI RCS &RDS. Ce salarii se oferă și care sunt posturile disponibile

Cei interesați de un posibil loc de muncă se pot înscrie la standul Digi, în perioada 18-19 octombrie, în Timișoara. Sunt disponibile 500 de locuri de muncă la DIGI RDS & RCS și se pot depune CV-uri și la standul din București, ce va fi organizat în perioada 25-26 octombrie, între orele 10:00 – 17:00.

DIGI RDS & RCS participă la Angajatori de TOP și pune la dispoziție o ofertă de 500 de locuri de muncă vacante pe domeniile de vânzări, divizia de telefonie mobilă, IT, logistică, dezvoltare rețea și mentenanță, customer service.

„Într-un domeniu atât de dinamic și competitiv precum cel al comunicațiilor electronice, angajații sunt resursa care asigură sustenabilitatea și continuitatea proiectelor companiei. Digi | RCS & RDS este, azi, după 26 de ani activitate, numărul 1 în România pe segmentul serviciilor de internet fix și televiziune prin cablu, unul dintre operatorii tradiționali de servicii de comunicații fixe de top în Europa, un investitor important în regiune. Toate aceste rezultate au fost posibile prin contribuția tuturor celor circa 13.000 de profesioniști din România și a altor aproape 2.500 de angajați din Ungaria, Spania, Italia. Sperăm ca la Angajatori de TOP să întâlnim candidați care caută oportunități profesionale pe termen lung și un parcurs de carieră consistent”, spune Camelia Maria, director Resurse Umane al Digi RCS & RDS.

Ce salarii se oferă pentru candidați

Printre locurile de muncă disponibile mai figurează și cele de specialiști înalt calificați, precum ingineri software cunoscători ai limbajelor de programare Java, SQL și PHP, ingineri telecomunicații cu specializare în tehnologii radio, specialiști IT cu expertiză în domeniul media. Se caută și personal calificat sau entry level pentru vânzări, call center, infrastructură tehnică, administrativ, contabilitate.

Candidații pot să primească și detalii suplimentare, cu privire la locurile de muncă vacante, și direct din partea reprezentanților departamentului de resurse umane. Oferta de joburi de la DIGI RCS &RDS poate fi accesată și pe LinkedIn. Sau pe secțiunea de cariere, de pe site-ul operatorului de telecomunicații.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI