Peste 50 de case dintr-un sat au fost jefuite de hoți. Locuitorii nu mai dorm noaptea de frică

Peste 50 de case dintr-un sat au fost jefuite de hoți. Locuitorii nu mai dorm noaptea de frică
Un sat întreg este jefuit de hoți

Un sat întreg este terorizați de hoți, iar de două luni locuitorii nu mai au liniște. Aproape toate casele din satul Ciuperceni au fost vizate și tâlhărite de hoți. Oamenii se tem să pună capul pe pernă noaptea, așteptându-se în fiecare clipă să intre hoții peste ei.

Sat întreg, jefuit de hoți

Oamenii au făcut în nenumărate rânduri reclamații la poliție, însă nimeni nu a făcut nimic până acum, iar oamenii legii nu au niciun suspect. Aceștia spun că le este frică și nu mai pot sta liniștiți în casă. Unul dintre localnici spune că hoții au reușit să intre în 50 de case. Chiar dacă au fost văzuți pe camerele de supraveghere, nimeni nu îi recunoaște.

”Au venit la 12:00 noaptea, mi-au scos câinele afară, au intrat, au furat o roabă de afară. La ora 12:00 m-a anunțat câinele, dar nu am ieșit. Polițiștii mi-au spus că bine că nu am ieșit, că puteau să mă omoare. Și de aici au furat un curcan, o drujbă și un aparat de sudură. 

A venit poliția, ne-a fotografiat locurile de unde au furat, au făcut o razie pe Măgurele și au găsit roaba mea și roaba vecinilor. Ei pe cupru au fost, că la vecinii de aici le-au luat aparatul de sudură, căldări mari…” povestește un localnic. 

Este posibil ca oamenii legii să aibă un cerc de suspecți. Aceștia au descoperit mai multe bunuri furate în curtea unor persoane de etnie din Turnu Măgurele. Cu toate acestea, oamenii au spus că le-au cumpărat dintr-un târg și au fost lăsați în pace.

Hoți de morminte prinși de polițiști

Cinci indivizi sunt suspectați de oamenii legii că ar fi jefuit mai multe morminte din județele Teleorman și Giurgiu. Aceștia veneau în București și vindeau pe piața neagră tot ce furau. În urma unor percheziții, anchetatorii i-au suspectat de furt și profanare de morminte. Indivizii au reușit să fure, în doar o lună, din 24 de morminte din Teleorman.

Suspecții au fost audiați, iar polițiștii au descoperit în casele acestora mai multe sume de bani și bijuterii. Obiectele proveneau de la rudele decedaților, care obișnuiau să le pună în cavouri înainte de a fi îngropat cel drag, conform tradițiilor. Bunurile furate erau aduse în București, acolo unde hoții le vindeau.

Cele cinci persoane bănuite de furt și profanare de morminte au fost duse la audieri. În cazul în care vor fi reținuți, vor fi duși în fața magistraților de la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Videle cu propunere de arestare preventivă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI