13 mart. 2024 | 14:39

Persoana surpriză care apare în testamentul lui Matthew Perry. Mulți vor fi uimiți

Monden
Persoana surpriză care apare în testamentul lui Matthew Perry. Mulți vor fi uimiți
Persoana surpriză care apare în testamentul lui Matthew Perry. Mulți vor fi uimiți

La cinci luni de la moartea celebrului actor Matthew Perry, a fost deschis testamentul acestuia. În document se află toate informațiile despre cum și-a dorit vedeta să îi fie împărțită averea. Cine este persoana surpriză care apare menționată și ce sumă primește ea.

Cine este menționat în testamentul lui Matthew Perry

Matthew Perry, cunoscutul actor din serialul de comedie „Friends”, a fost găsit mort la doar 54 de ani. Acesta s-a stins din viață la doar câteva ore după ce a suferit o supradoză de analgezice, despre care nu se știe cum ar fi intrat în posesia acestora.

În ciuda succesului său pe micile ecrane, viața sa privată a fost marcată de lupta împotriva anxietății și depresiei. Perry a fost deschis cu privire la bătălia sa cu dependența de alcool și droguri și niciodată nu s0a sfiit să recunoască faptul că s-a confruntat cu situații dificile din această cauză.

Cu toate acestea, în ciuda provocărilor personale, Perry a reușit să-și construiască o avere considerabilă, evaluată la 120 de milioane de dolari. Într-un testament redactat în 2009, a precizat ce vrea să se întâmple cu banii săi atunci când nu va mai fi.

Astfel, el și-a exprimat dorința ca o parte din această avere să fie direcționată către cei apropiați și către cauzele care i-au fost dragi. Astfel, un milion de dolari a fost destinat unui fond pe care l-a înființat, menit să sprijine cauzele legate de sănătatea mintală și lupta împotriva dependenței.

În cadrul testamentului, Perry a specificat că jumătate din suma rămasă ar urma să fie împărțită între părinții săi și surorile vitrege, la care ținea foarte mult. Cealaltă jumătate a fost destinată fostei sale iubite, Rachel Dunn, de la care s-a despărțit în 2005.

Rachel Dunn și Matthew Perry au trăit o poveste de dragoste din 2003 până în 2005. Chiar dacă nu au mai fost împreună, au rămas în relații foarte bune și femeia a fost mereu acolo pentru el. Ca să îi mulțumească pentru tot sprijinul, a decis să îi lase și ei o parte din agoniseala sa.

Un aspect mai neobișnuit al testamentului său a fost decizia de a exclude orice beneficiu financiar pentru eventualii săi copii, în cazul în care ar fi avut. Nimeni nu știe de ce a făcut asta, pentru că nu a vorbit niciodată despre acest subiect.

Matthew Perry a murit de supradoză

Tragedia a lovit lumea divertismentului pe 28 octombrie 2023, când Matthew Perry, imaginea celebrului serial „Friends”, a fost găsit fără suflare în locuința sa din Pacific Palisades, Los Angeles. Cauza șocantă a decesului său a fost identificată drept o supradoză cu ketamină, o substanță psihoactivă puternică, provocând un șoc în rândul fanilor și a colegilor din industrie.

În timpul vieții sale, Matthew Perry nu a ezitat să-și împărtășească lupta cu dependența de substanțe psihoactive, o problemă cu care s-a confruntat deschis și sincer. Într-un gest de curaj și generozitate, el a fondat un adăpost dedicat bărbaților, care se luptă cu aceleași probleme, încercând să ofere sprijin și să tragă un semnal de alarmă cu privire la importanța sănătății mintale.

Cu toate că era admirat și adorat de milioane de fani din întreaga lume, iar succesul său profesional era incontestabil, Perry nu a găsit niciodată fericirea pe care o căuta. Într-un paradox al existenței sale, interpretul plin de umor și talent, care a adus bucurie multor oameni, a suferit intern de o stare de neliniște și nefericire.

Specialiștii de la Biroul Legiștilor din Los Angeles County au dezvăluit că actorul a recurs la o terapie cu infuzie de ketamină pentru a trata depresia și anxietatea, la doar o săptămână și jumătate înainte de tragedie.

Raportul medicului legist a arătat că moartea lui Perry a fost cauzată de suprastimularea cardiovasculară și depresia respiratorie, ambele declanșate de nivelurile ridicate de ketamină din organism.

„Înecul contribuie ca urmare a probabilităţii scufundării în piscină după ce şi-a pierdut conştienţa. Boala arterială coronariană contribuie din cauza exacerbării efectelor miocardice induse de ketamină asupra inimii”, a adăugat legistul Raffi Djanourian.

Moartea prematură a lui Matthew Perry a fost o pierdere pentru industria divertismentului, dar mai ales o tragedie la nivel mondial, subliniind din nou fragilitatea și complexitatea vieții uman.

Este un alt avertisment despre pericolele dependenței și despre necesitatea de a trata cu seriozitate și sensibilitate problemele legate de sănătatea mintală, cu care se confruntă tot mai mulți oameni în ultimii ani.

PlaySport
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă. Cum face bani tânăra superbă
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Stirile PROTV
Bărbat din Severin, găsit mort în casă, printre mai mulți șerpi. Avea o crescătorie ilegală de reptile, printre care 3 vipere
EVZ.ro
Veste proastă pentru mulți români. Nu mai pot merge în vacanță aici
Digisport.ro
FOTO Soția unui fotbalist de la Real Madrid a ”trădat” și s-a dus la Jude Bellingham! Mesajul transmis
Adevarul
O poliţistă i-a pulverizat colegului său spray paralizant în faţă. Reacții dure: „Din păcate de asemenea mimoze și botoxate este plină poliția”
BZI.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Nimeni nu s-a mai uitat la cursă când a apărut așa! Ținuta cu care Ivana Knoll a făcut ravagii printre piloții de F1
Viva.ro
WOW! Cum arată fiica Adelinei Pestrițu la aproape 6 ani. Imagine RARĂ cu Zeny, după ce părinții au decis să nu mai publice fotografii cu ea
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Stiri din Lume
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Netflix a dat lovitura cu acest serial. Abonații devin dependenți
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Halep nu scapă de ITIA. Anunțul agenției aruncă în aer circuitul WTA
Capital.ro
Calendar ortodox 10 mai 2024. Sărbătoare cu cruce roşie de Izvorul Tămăduirii
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
VESTE bună pentru angajați, Vor CREȘTE salariile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro