Ianis Hagi și-a aflat prima adversară din noul sezon! Când revine românul în tricoul lui Rangers

Ianis Hagi și-a aflat prima adversară din noul sezon! Când revine românul în tricoul lui Rangers
Ianis Hagi este considerat de specialiști drept unul dintre cei mai talentați fotbaliști din Europa

Ianis Hagi este aproape de a-și face debutul în noul sezon pentru Glasgow Rangers. Scoțienii au activat clauza pentru un transfer definitiv și au achitat 3,5 milioane de euro. Fanii protestanților au așteptări mari de la atacantul român în noul sezon. Iar Ianis va avea o primă ocazie să impresioneze chiar pe 1 august. Este data la care se va disputa primul meci din noua ediție a campionatului din Scoția.

Ianis Hagi a marcat trei goluri până acum în tricoul lui Rangers! A fost nominalizat pentru titlul de „tânărul jucător al anului”

Astfel, Glasgow Rangers va avea un meci destul de complicat, pe terenul celor de la Aberdeen. Misiunea lui Hagi la formația scoțiană este una cât se poate de dificilă. Fanii de pe Ibrox așteaptă ca Rangers să rupă dominația celor de la Celtic, care au deja zece titluri consecutive. Campioana va juca primul meci din noul sezon pe 2 august, pe propriul teren, contra celor de la Hamilton Academical.

Ediția 2019-2020 a campionatului din Scoția nu s-a jucat până la final din cauza pandemiei de coronavirus. Celtic avea un avans de 13 puncte în fața lui Rangers în momentul întreruperii și a fost declarată campioană. Aberdeen, adversara lui Rangers din prima etapă, a terminat sezonul precedent pe locul 4.

Ianis Hagi a ajuns la Glasgow Rangers în ianuarie 2020, fiind împrumutat de la Genk. Românul a avut evoluții apreciate și i-a convins pe oficialii vicecampioanei din Scoția să îl transfere definitiv. Fiul lui Gheorghe Hagi a jucat 12 partide pentru Glasgow în returul campionatului trecut și a marcat trei goluri. De asemenea, a dat și două pase decisive.

Ianis Hagi a fost nominalizat pentru titlul de cel mai bun jucător al celor de la Glasgow Rangers în sezonul recent încheiat. Iar fanii vor avea ocazia să îl voteze pentru acest premiu, dar și pentru titlul de cel mai frumos gol al sezonului. A fost aleasă a doua reușită a românului din partida contra celor de la Braga, din Liga Europa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI