Curtea de Apel București, sub teroare! Alertă cu bombă în timpul procesului Elenei Udrea: „Oamenii aleargă, sunt foarte speriați!” FOTO exclusiv

Amenințare cu bombă la Curtea de Apel

Curtea de Apel, din nou amenințată cu bombe, în această dimineață. Un apel la 112 a anunțat despre pericolul care îi pândește pe cei aflați în interiorul clădirii. Cel care a alertat autoritățile a fost un bărbat, în jurul orei 10:45. Anunțul a fost dat în timpul unui proces în care se afla Elena Udrea, dar și Elena Băsescu.

Amenințare cu bombe la Curtea de Apel

Tensiuni uriașe au avut loc cu puțin timp în urmă, la Curtea de Apel București, după ce un apel la 112 a alertat autoritățile cu privire la existența unui dispozitiv exploziv în clădirea menționată. Coincidență sau nu, alarma a fost data în timpul procesului privind finanțarea campaniei din 2009, în care Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării și Turismului, este acuzată.

Imediat după apelul primit la 112, unul dintre jandarmii care asigurau paza clădirii a intrat direct la judecător, informându-l cu privire la cele întâmplate. Imediat, instanța a decis evacuareala  tuturor sălilor de judecată.

La fața locului au sosit mai multe echipe antitero, cât și forte de ordine cu câini dresați pentru a depista posibilele substanțe explozibile.

Circulația a fost restricționată pe Splaiul Independenței, mai multe echipe de polițiști interzicând accesul pietonilor în zonă.

Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate de urgență din clădire, moment de maximă tensiune pentru toți cei prezenți, dar și pentru autorități.

”Am ieșit cu toții! Eram în sala de judecată, la procesul Elenei Udrea. Ne-au evacuat, jandarmul a venit de urgență la președinte spunându-i că cei de la antitero sunt afară, este alertă cu bombă! Moment în care judecătoarea a suspendat ședința.

Este haos aici, la Curtea de Apel, pentru că sunt sute de procese și oamenii pleacă valuri-valuri, aleargă, sunt foarte speriați, și așteptăm ca cei de la antitero să vină înăuntru”, a transmis Roxana Ciucă, în direct, la Antena 3.

Clădirea Curții de Apel București nu este la prima amenințare de acest fel, însă toate alertele de până acum s-au dovedit a fi false.

UPDATE: Se pare că și de această dată a fost vorba despre o alarmă falsă

Potrivit poliției Capitalei, și această amenințare cu o posibilă bombă de la Curtea de Apel București a fost una falsă. Printre persoanele evacuate s-a aflat și Elena Udrea. În timpul procesului un jandarm a inat în sala de judecată și a anunțat amenințarea cu posibile substanțe explozive. Judecătorii au decis ca procesul să fie suspendat, urmând să fie reluat în jurul orei 14:00.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI