Pepe și secretul pelerinajului la Arsenie Boca. Ce susține artistul că trebuie să faci acolo VIDEO

Pepe și secretul pelerinajului la Arsenie Boca. Ce susține artistul că trebuie să faci acolo VIDEO
Pepe a mers de 10 ori la mormântul lui Arsenie Boca pentru a se ruga

Greu de crezut sau nu, dar artistul se declară bisericos deși aparițiile lui la bisericile din oraș sunt greu de numărat pe degete. Cu toate acestea, se pare că Pepe știe secretul pelerinajului la Arsenie Boca. Invitat în cadrul emisiunii XNS de la Antena Stars, artistul susține că știe ce trebuie să faci când ajungi acolo.

Pepe și secretul pelerinajului la Arsenie Boca

Cântărețul care a șocat întreg showbizul cu al doilea său divorț și-a petrecut Vinerea Mare într-un cadru sfânt. Pepe a mărturisit în cadrul emisiunii lui Dan Capatos că a fost pentru a zecea oară în pelerinaj la Arsenie Boca.

Ajuns acolo, celebrul Pepe i-a mulțumit sfântului pentru tot ce are și s-a rugat, mai departe, pentru sănătatea sa, a familiei și pentru alte lucruri bune. Se pare că acesta este secretul pelerinajului la Arsenie Boca, figură emblematică pentru creștinii din România. Artistul susține că a fost credincios mereu și că se roagă des, nu doar în perioada sărbătorilor.

„Eu am fost bisericos tot timpul. Cred că e a zecea oară când mă duc la Arsenie Boca. M-am decis acum să mă duc în Vinerea Mare, că eram oricum liber. Am fost primul. Am să mulțumesc. (…) Trebuie să mulțumești. E o conexiune acolo”, a mărturisit Pepe, la Xtra Night Show.

Pepe, despre noua lui piesă: ”E specială”

Tot în cadrul acestei emisiuni, artistul a vorbit despre noua lui piesă și despre cum a luat naștere. Se pare că aceasta a venit în urma unei experiențe paranormale, versurile fiind scrise în urma unui vis. În el, lui Pepe i s-a arătat nepotul lui care a murit în urmă cu 11 ani.

Din vis, Pepe a rămas cu un mesaj clar pe care a ales, ulterior, să îl transpună în versurile ultimei piese. Menirea ei este să alunge dorul și să aline durerea celor care, ca și el, pierd pe cineva drag.

„E o piesă specială. Piesa a fost construită acum 11 ani. El e îngerul, despre el era vorba. Este izvorâtă din fapte reale. La vreo lună sau două după ce a avut accidentul nepotul meu l-am visat.

Când l-am visat, vorbeam cât se poate de relaxat cu el și l-am întrebat de ce nu-i apare în vis lu taicăsu și mi-a zis: ”Ia-l tu în brațe, spune-i mai întâi să zâmbească. Momentan nu pot să apar că el plânge întruna”. Și ăsta e mesajul piesei”, a dezvăluit artistul Pepe, la Xtra Night Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI