Pepe și-a botezat fiul! Cine a fost nașul micuțului, până la urmă FOTO

Pepe și-a botezat fiul! Cine a fost nașul micuțului, până la urmă FOTO
Pepe si-a botezat fiul

A fost petrecere mare în familia celebrului artist. În weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, Pepe și-a botezat fiul. Pepe Jr a venit pe lume în luna iunie a acestui an, iar sâmbătă, 19 noiembrie 2022, a fost creștinat, înconjurat de familie și de cei mai buni prieteni ai părinților săi. Cine a fost nașul micuțului, până la urmă. Nu Andra și Cătălin Măruță au fost cei aleși.

Cine au fost nașii fiului lui Pepe

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe este, din nou, un bărbat împlinit. De când a cunoscut-o pe frumoasa Yasmine, artistul radiază de fericire. La începutul acestei veri, cei doi au devenit părinți, bruneta aducând pe lume primul fiu al cântărețului.

Pepe, în vârstă de 43 de ani, este acum tată mândru, având două fete –  Maria (10 ani) şi Rosa Alexandra (7 ani), din căsătoria cu Raluca – și un băiat, Pepe Jr.

Micuțul a fost botezat sâmbătă, 19 noiembrie 2022, petrecerea ținându-se într-un local de lux din Capitală.

Inițial, s-a crezut că nașii de botez ai fiului lui Pepe au fost Andra și Cătălin Măruță, cei care i-au fost nași lui Pepe când s-a căsătorit cu fosta sa soție, însă adevărul este cu totul altul.

„E mândria vieţii mele!”

Se pare că artistul a vrut ca părinții spirituali ai băiețelului să îi fie și rude de sânge, așa că el și Yasmine i-au ales pe Giani, fratele lui Pepe, și pe soția acestuia.

„Am fost la botez la copilul lui Pepe şi e normal, avem o relaţie minunată cu aceşti oameni, dar n-am fost naşi. Pepe este unul dintre cei mai faini oameni pe care eu îi cunosc, dar nu am fost noi naşii copilului (…). Am rămas prieteni şi cu Raluca”, a spus Cătălin Măruţă, lămurind confuzia legată de nașii copilului.

Așa cum era de așteptat, petrecerea a fost una pe cinste. Printre invitați s-au numărat Diana Matei şi Taraful Cleante, Connect-R și cei din trupa Mandinga.

„Sunt disperat după fii-miu! E mândria vieţii mele! Sunt super mândru şi fericit pentru familia mea, pentru realizări şi pentru faptul că sunt sănătoşi! Şi că zâmbesc în fiecare zi!”, a declarat Pepe, potrivit Click!.

Yasmine Ody a fost o apariție fabuloasă la botezul fiului său. Machiată discret, cu părul lăsat liber peste umeri, proaspăta mămică a atras toate privirile cu costumul alb impecabil ce i-a pus în valoare silueta de admirat.

Urmăriți Playtech.ro și pe