Pepe s-a căsătorit în mare secret cu Yasmine! Am aflat detaliile evenimentului: „A știut să își facă lecțiile fără tam-tam” (exclusiv)

de: Năstase Mirabela
20 07. 2022

Pepe s-a căsătorit în mare secret cu Yasmine! Impact.ro a obținut răspunsul la întrebarea care acum este pe buzele tuturor. Pepe s-a despărțit de Raluca Pastramă, după opt ani de mariaj, iar asta acest lucru a luat prin suprindere pe toată lumea. Pepe formează un cuplu cu Yasmine, care l-a și făcut tătic, în urmă cu aproximativ o lună. Yasmine Ody a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Pepe s-a căsătorit în mare secret cu Yasmine?

Pepe și Yasmine Ody sunt un cuplu fericit. Ei au petrecut și prima vacanță în trei, la malul mării, iar Yasmine s-a afișat cu un inel pe degetul inelar, fapt care i-a trimis pe internauți cu gândul la faptul că Pepe s-ar fi căsătorit cu mama băiețelului său. Prin urmare, și în aparență, relația celor doi este însă mai serioasă decât presupune o logodnă. În primul rând, pe rețelele sociale, Yasmine nu se mai numește „Ody”, ci Pascu, preluând numele de familie al artistului. Schimbarea numelui a fost un motiv numai bun pentru care fanii celor doi să creadă că ar putea fi vorba despre o căsătorie în secret.

„Sunt căsătoriți de mult”

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de Imapct.ro, Pepe și Yasmine sunt căsătoriți dinainte de Paște, într-un eveniment restrâns, la care au participat 40 de persoane. De altfel, cei doi se amuzau când în presă citeau titulatura „Pepe și iubita lui”, Yasmine fiind soția sa în acte, de ceva timp. Conformarea a venit chiar de la Giani, fratele lui Pepe, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

„Sunt căsătoriți de mult. Înainte de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tam-tam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi.

De ziua lui, îi urez să rămână așa cum e, să îi trăiască toate cele 3 fete de aur, diamantele lui, și să-i trăiască și să fie mândru de băiatul lui, este cel mai frumos cadou.

Pepe are un suflet de aur. Dacă toată lumea ar avea un suflet ca al lui, nu ar mai exista războaie. Pepe nu cred că a dezamăgit pe cineva. Merită tot binele din lume, sunt fericiți, au o familie frumoasă! Îi iubesc și când dorm! Noi, frații, nu putem trăi unul fără celălalt!”, a mărturisit în exclusivitate pentru Playtech.ro, Giani, fratele lui Pepe.

Pepe a împlinit azi 43 de ani

Pepe a împlinit astăzi vârsta de 43 de ani și a avut parte de o surpriză plăcută din partea partenerei sale de viață. Pe rețelele sociale, Yasmine a postat o fotografie împreună cu acesta și a adresat și o urare.

„La mulți ani, sufletul meu!’‘, este urarea făcută de Yasmine pentru Pepe.

În luna iunie, cântărețul a devenit tătic pentru a treia oară, iar pe canalul său de Youtube, artistul a postat primele fotografii cu cel mic și a anunțat că îl va boteza cu numele de scenă al său.

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”. a declarat acesta.