Pepe, de nerecunoscut la Antena 1. Cum a apărut, toți au rămas cu gura căscată

Pepe, de nerecunoscut la Antena 1. Cum a apărut, toți au rămas cu gura căscată
Pepe, de nerecunoscut la Antena 1

Pepe este mereu surprinzător la emisiunea Te cunosc de undeva. Artistul s-a transformat în ediția de ieri a emisiunii în Loredana Groza. Ozana Barabancea, membra juriului emisiunii a fost total impresionată de prestația acestuia.

Pepe, de nerecunoscut la Antena 1

Pepe reușește de fiecare dată să surprindă cu transformările sale la Te cunosc de undeva. De data aceasta, artistul a intrat în pielea personajului Loredana Groza, iar faptul că a fost un travesti nu i s-a părut deloc dificil pentru el.

De alftfel, artistul i-a impresionat pe jurați, însă foarte încântată de prestația lui Pepe a fost chiar Ozana Barabancea, atentă la felul în care artiștii încearcă să imite vocile care date de Ruleta personajelor.

”E un moment foarte sensibil și foarte frumos. Să o faci pe Loredana nu e deloc ușor.”, a declarat Ozana Barabancea la Te cunosc de undeva.

Deoarece ediția de ieri a emisiunii Te cunosc de undeva a avut ca și temă perioada 80′, Pepe s-a transformat în Loredan Groza, aflată în primii ani de carieră.

Cu ce probleme se confruntă Pepe

Pe scenă, artistul a îmbrăcat o rochie albă scurtă, iar coafura a fost una demnă de perioada în care Loredana Groza cânta piesa celebră pe marile scene.

”Nu l-am băgat încă la vânzare. Nu mai este club, pentru că, între timp, mi-am deschis salon de înfrumusețare. Nu l-am mai vândut, însă, dacă vine mâine cineva cu banii jos, îl dau din prima”, ne-a spus Pepe, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Pepe și Raluca Pastramă sunt în divorț, la tribunal. Pepe a vorbit și despre salonul pe care îl deține, care a avut probleme pe perioada pandemiei.

”Salonul a fost închiriat timp de nouă luni, contractul inițial a fost pe trei ani, însă, din cauza pandemiei, lucrurile nu au mai mers. Este o afacere pe care îmi doresc să o vând, dacă nu o vând am să o închiriez, că îmi convine și așa. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea.

Până la urmă cred că o să dau un anunț că îl închiriez. Eu nu am timp de așa ceva, plus că trebuie să te și pricepi. Dacă îl țin închis cinci ani nu pierd nimic. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic.

Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea” a mai spus Pepe despre problemele pe care le întâmpină după divorțul de mama copiilor săi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI