Pepe, escapadă la munte. Cu cine a fost surprins, de fapt, pe pârtie

Pepe, escapadă la munte. Cu cine a fost surprins, de fapt, pe pârtie
Pepe, escapadă la munte. Cu cine s-a distrat vedeta?

Pepe a profitat la maximum de vremea frumoasă și de noii fulgi de zăpadă. Celebrul cântăreț a dat o fugă până la munte. În preajma cui a fost surprins fostul jurat al emisiunii „Next Star”.

Pepe se relaxează la munte. Cu cine a fost surprins artistul?

Pepe a hotărât că are nevoie de o pauză, așa că a fugit din haosul din Capitală și a aterizat la munte, alături de cele două fiice ale sale. Artistul se bucură de clipe liniștite, după luni în care divorțul de mama celor mici a fost printre primele subiecte mult discutate în lumea mondenă.

De asemenea, aproape de el a fost și Liviu Vârciu, care îi este un bun prieten. Vremea din ultimele zile a fost prilejul perfect pentru iubitorii sporturilor de iarnă să mai forțeze nota și să spere la fulgii de zăpadă, așa cum s-a întâmplat.

Artistul a avut nevoie de câteva momente în tihnă, în jurul unor peisaje aparte, așa că și-a luat fetițele și s-a pus pe distracție. Familia Pascu și-a luat echipamentele de iarnă și schiurile și au dat iama pe pârtiile pline de omăt.

Artistul le-a cerut ajutorul fanilor

Acolo s-a regăsit cu vechiul și dragul lui prieten cu care s-a pozat îndelung. Fanii au fost extrem de încântați să-i vadă și să îl știe pe artist mult mai bine, mai ales ținând cont de situația în care se află.

Din păcate, nicio zi nu este fără o pățanie alături de fostul solist al trupei L.A., care a pierdut cheile de la mașina sa. „Dacă sunteți schiori de ocazie și găsiți o cheie de mașină pe care și-a pierdut-o idiotul ăsta, habar n-am. Dacă nu acum, prin primăvară, să îmi scrieți mie. A pierdut-o, aia e, prietenul la nevoie se cunoaște”, a spus Pepe pe contul lui de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI