Pentru câți bani joacă Emma Răducanu la Cluj. Ce sumă va primi câștigătoarea Transylvania Open

Pentru câți bani joacă Emma Răducanu la Cluj. Ce sumă va primi câștigătoarea Transylvania Open
Pentru câți bani joacă Emma Răducanu la Cluj. Ce sumă va primi câștigătoarea Transylvania Open

Pentru câți bani joacă Emma Răducanu la Cluj. Jucătoarea engleză cu tată român participă în această săptămână la turneul Transylvania Open. Emma se află pentru prima oră în postura de jucătoare la o campetiție organizată la US Open. După ce victoria în Grand Slamul american a făcut-o milionară, Emma Răducanu va lupta la Cluj pentru o recompensă financiară mult mai mică.

Pentru câți bani joacă Emma Răducanu la Cluj

Pentru câți bani joacă Emma Răducanu la Cluj. Câștigătoarea de la US Open a venit în țara de origine a tatălui său pentru a concura la Transylvania Open. Turneul WTA 250 de la Cluj o poate pune pe Emma Răducanu pentru prima oră față în față, ca jucătoare, cu Simona Halep, unul dintre idolii ei. Cele două se pot întâlni în semifinalele competiției. În primul tur, marți, Emma Răducanu o va întâlni pe slovena Polona Hercog, în timp ce Halep va înfrunta o altă româncă, Gabriel Ruse.

După ce a făcut furori la Wimbledon, unde a ajuns în optimi de finală, Emma Răducanu a dat lovitura la US Open. Jucătoarea de doar 18 ani cu tată român și mamă chineză a reușit să se impună în Grand Slamul de la New York fără să piardă vreun set. Succesul a transformat-o pe Emma în milionară, ea încasând un cec de 2,5 milioane de dolari, aproximativ 2,1 milioane de euro. Reușita a făcut din Emma o adevărată „țintă” pentru mari branduri ce se se luptă pentru a-i obține semnătura pe un contract de reprezentare.

Ce sumă va primi câștigătoarea Transylvania Open

Emma Răducanu a semnat deja un contract cu Tiffany & Co, devenind ambasador al faimosului brand de bijuterii. De curând, ea a încheiat un angajament similar cu celebra casa de modă Dior. Emma va reprezenta colecţiile de îmbrăcăminte pentru femei ale acesteia, dar şi produsele de îngrijire a pielii şi machiaj. Alte mărci de lux din domeniile modei, producţiei de automobile şi comercializării produselor de înfrumuseţare care doresc parteneriate cu noua vedetă a tenisului feminin sunt marca japoneză de îmbrăcăminte Uniqlo, Aston Martin, Chanel şi Lacoste.

La Cluj, în schimb, Emma Răducanu se va lupta pentru premii infinit mai mici. Simpla prezență pe tabloul principal îi aduce suma de 2.675 de dolari, aceasta crescând cu 1.000 de dolari progresiv în turul următor. Calificarea în sferturile de finală ar însemna un cec de 5.800 de dolari, pe când accesul în semifinale ar mări suma la 10.100 de dolari.

Calificarea în finala Transylvania Open ar face-o mai bogată cu 16.398 de dolari, în vreme ce câștigarea competiției ar însemna un premiu de 29.200 de dolari. Și, lucru deloc de neglijat, 280 de puncte WTA. Oricum, pentru Emma Răducanu miza participării la turneul din România este mai mare și mai diferită decât simplul câștig financiar. Din păcate, turneul se va desfășura fără spectatori în tribune, din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI