Pensiile speciale au fost eliminate. BREAKING: Ce se întâmplă cu cele aflate în plată

Pensiile speciale au fost eliminate. BREAKING: Ce se întâmplă cu cele aflate în plată
Pensiile speciale au fost eliminate

Pensiile speciale au fost eliminate. Parlamentarii au hotărât, miercuri, eliminarea pensiilor speciale ale deputaților și senatorilor.

Legea a fost votată

Legea de eliminare a pensiilor speciale ale deputaților și senatorilor a fost votată în plenul reunit al Senatului. Anterior a primit un raport de admitere cu amendamente. Trei proiecte au fost depuse de PNL, USR PLUS și PSD, cel din urmă a primit raport favorabil și a fost completat cu amendamente de la celelalte două partide. Un amendament prevede încetare plății pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Parlamentul a adoptat cu 357 de voturi pentru, niciun vot împotrivă inițiativa legislativă de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. Cei 30 de parlamentari ai UDMR au fost prezenți în sală, însă nu au votat.

Marcel Ciolacu, prima reacție după anularea pensiilor speciale

Printr-o postare pe contul său de socializare, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj legat de acest subiect atât de disputat. Aceasta este prima reacție a parlamentarului, după ce au fost eliminate pensiile specialeIată ce spune parlamentarul.

Astăzi majoritatea de dreapta a votat cu noduri în gât proiectul PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. N-au mai putut să o dea cotită! Oricât de mult au încercat să tergiverseze și să se afunde în proceduri…
Odată modificat Statutul deputaților și senatorilor, pe Cîțu nu-l mai împiedică nimic să dea OUG pentru eliminarea tuturor celorlalte pensii speciale.
Am un singur mesaj pentru PNL și USRPLUS: veniți odată cu bugetul! S-a terminat cu scamatoriile și inventarea de motive. Toți românii așteaptă respectarea promisiunilor făcute în campanie și pe care acum le încălcați pe bandă rulantă: pensiile, voucherele de vacanță, gratuitățile pentru studenți, sprijinul pentru mediul de afaceri românesc!
Pe scurt, românii așteaptă o guvernare responsabilă și creșterea nivelului de trai – așa cum ați promis!, nu austeritate, certuri pe ciolan sau scuze expirate cu “greaua moștenire”, scria Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI