Pedepsele crunte primite de concurenții Survivor România care se bărbiereau pe ascuns. Cum i-a “altoit” Kanal D

Pedepsele crunte primite de concurenții Survivor România care se bărbiereau pe ascuns. Cum i-a “altoit” Kanal D
Pedepsele primite de concurenții Survivor care se bărbiereau pe ascuns. Detalii din regulamentul de la Kanal D

Jador, unul dintre cei mai apreciați concurenți de la ”Survivor România”, a fost recent eliminat din junglă din cauze medicale. A fost așteptat cu surle și trâmbițe la aeroport de către familie, prieteni și fani, apoi a făcut turul televiziunilor care l-au invitat pentru a-i auzi părerile la cald despre aventură. După o fugă la ”Teo Show”, a ajuns și la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a dat detalii despre clauzele din contractul semnat cu cei de la Kanal D. Cântărețul a atins și un subiect mai puțin cunoscut de public: pedepsele primite de concurenții care se bărbiereau pe ascuns.

Detalii despre regulamentul de la Survivor România. Pedepsele primite de concurenții care se bărbiereau pe ascuns

Zannidache a fost singurul concurent care s-a tocmit cu șefii ”Survivor” pentru a fi lăsat să se radă în lateralele capului. Bărbieritul este interzis fiindcă echipa show-ului dorește cu adevărat să creeze un tablou despre sălbăticia în care Faimoșii și Războinicii trăiesc. Mai mult, vor să marcheze trecerea lor de la o stare la alta, cea dinainte și de după competiție, prin ilustrarea unor imagini cu ei cu un impact puternic.

Tânărul cântăreț dorea să se radă în părți pentru a-și păstra alura conturată până la începutul competiției în fața admiratorilor, în acest fel păstrându-și și tatuajele de pe cap la vedere, care fac parte din „ceea ce sunt eu”, a spus chiar el. În schimb, cei care se bărbiereau, primeau pedepse. Nu erau lăsați să mănânce din recompensa câștigată.

„Au mai fost cazuri, dar i-au pedepsit”

„Nu, Zanni avea voie să se tundă în părți, pentru că a vorbit cu producătorul și a zis că asta e imaginea lui, să i se vadă tatuajele. Așa au convenit să îi dea un big. Nu avea voie să se tundă, radă în altă parte. Dacă se tundea în altă parte, îl dădea afară instant. Au mai fost cazuri în care s-au bărbierit, dar i-au pedepsit, adică imaginează-ți că încălcau regulamentul.

Noi, de exemplu, câștigam două sandvișuri la un joc, ca recompensă, și nouă ni se dădea tuturor sandvișuri și lor nu li se dădea. Noi eram nevoiți să mâncăm lângă ei și nu aveam voie să le păstrăm, să le dăm. Ne întorceam cu spatele la ei, așa, și mâncam numai să nu ne vadă, să nu poftească, că îți dai seama ce foame era”, a povestit Jador în podcastul lui Țibulcă.