Pe cine susține la Campionatul Mondial de Fotbal cea mai frumoasă femeie din lume. Ce echipament și-a ales Paige Spiranac pentru partidele favoriților – GALERIE FOTO

Cea mai sexy femeie din lume va susține naționala din Statele Unite ale Americii la Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Paige Spiranac are origini croate, dar locuiește în Colorado așa că nu este greu de înțeles de ce are această opțiune. Jucătoarea de golf le-a arătat fanilor și echipamentul sexy pe care l-a pregătit special pentru partidele favoriților.

Pe cine susține la Campionatul Mondial de Fotbal cea mai sexy femeie din lume

Campionatul Mondial de Fotbal 2022 a început de trei zile, iar competiția este urmărită cu sufletul la gură de „cea mai sexy femeie din lume”. Paige Spiranac a primit acest titlu în urma unui vot realizat printre cei 2,5 milioane de fani ai revistei Maxim și de atunci notorietatea ei a urcat foarte mult.

Are mulți urmăritori pe rețele sociale, iar unii dintre ei au întrebat-o pe cine susține la acest turneu final știut fiind faptul că are origini croate. Le-a răspuns rapid postând câteva fotografii în care apare într-un echipament al naționalei americane. Nu a uitat, desigur, să pună și „puțin piper” și să găsească o soluție prin care să-și pună în valoare bustul generos. Iar în primul meci a avut multe emoții, în duelul în care SUA a terminat la egalitate 1-1, partida cu Țara Galilor.

Paige Spiranac are mai mulți fani decât Tiger Woods

Paige Spiranac a practicat gimnastica în copilărie și visa să ajungă la Jocurile Olimpice. O accidentare la genunchi a silit-o să renunțe la acest vis, dar nu a renunțat la sport și s-a apucat de golf. Nici aici nu a avut prea mare succes și a fost acuzată de multe ori că poartă ținute provocatoare în încercarea de a fi invitată la cât mai multe competiții.

A devenit instructor de golf și „influencer” și are peste 3,7 milioane de urmăritori doar pe Instagram. Jurnaliștii americani scriu că frumoasă blondă are o avere de peste trei milioane de dolari, iar o postare pe paginile ei, de pe rețelele sociale, poate să ajungă și la 15.000 de dolari.

Are mai mulți fani chiar și decât legenda golfului, Tiger Woods, care are doar trei milioane de urmăritori. „Bărbaților le plac golful și sânii”, a scris Paige pe Twitter.

Urmăriți Playtech.ro și pe