01 ian. 2021 | 19:26

Pe cine a văzut Anamaria Prodan în Dubai. S-a uitat numai la el: „E și frumușel, arată bine”

Monden
Pe cine a văzut Anamaria Prodan în Dubai. S-a uitat numai la el:
Pe cine a văzut Anamaria Prodan în Dubai. S-a uitat numai la el E și frumușel, arată bine

Finalul anului 2020 a fost petrecut de Anamaria Prodan și soțul ei în Dubai. Acolo s-au distrat de minune în compania prietenilor și a apropiaților. Dar fanii impresarei au fost uimiți de o întâlnire a acesteia. Pe cine a văzut Anamaria Prodan în Dubai? Veți afla în cele ce urmează.

Pe cine a văzut Anamaria Prodan în Dubai

Celebra impresara a fotbaliștilor din România a avut un 2020 pe cinste. Așa că ultimele lui zile nu aveau cum să nu fie pline de surprize. Una dintre ele a fost chiar Damjan Djokovic, fotbalistul lui CFR pe care îl lăudase în urmă cu puțin timp.

Conform contului său de Instagram, Anamaria Prodan a dat nas în nas cu acesta în Dubai. Amuzată de coincidență și bucuroasă să îl revadă, impresara fotbaliștilor a făcut o poză alături de Damjan Djokovic. Imaginea a primit mii de likeuri pe Instagram, dar fanii au observat alt detaliu.

Cu toate că s-au întâlnit la Dubai, Damjan Djokovic și Anamaria Prodan nu au participat la aceeași petrecere de Revelion 2021. În schimb a fost Florin Bratu, antrenorul care a semnat un contract de reprezentare cu Prodanca.

Anamaria Prodan și Damjan Djokovic, întâlnire în Dubai

Detaliul observat de fani a fost complimentul pe care aceasta i l-a făcut lui Damjan Djokovic. Anamaria Prodan nu s-a sfiit să mărturisească faptul că, din punctul ei de vedere, este un fotbalist frumos, care arată foarte bine.

„De la CFR Cluj îmi place de Djokovic. Ca fotbalist, vreau să spun, deși el e și frumușel! Toți sunt frumoși. Fotbaliștii, în general, sunt frumoși, bărbați care arată bine. Au și sclipirea aia, a rămas asta de pe vremuri. Când ești fotbalist, ești altfel”, a mărturisit Anamaria Prodan, conform sport.ro.

Evident, nici jucătorul de fotbal nu a rămas indiferent la auzul acestor cuvinte de laudă:

„Dacă eu sunt cel mai frumos fotbalist din România, Anamaria Prodan e cel mai frumos agent. Am cunoscut-o la Cluj, am avut plăcerea. E un impresar foarte bun, o doamnă de treabă, știe despre ce e vorba în fotbal. Și e super fit! Am numai cuvinte de laudă despre ea. Eu sunt deschis pentru colaborări. Dacă cineva poate să mă ajute, poate să-mi faca un jackpot!”, a mărturisit Damjan Djokovic despre Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, îndrăgostită lulea de Reghe

„Nimic. Niciodată nu vom renunța, suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ. E cel mai tandru, bărbatul care îmi aduce flori zilnic, care vine cu mâncarea la pat, îmi ia zilnic cadouri. Bărbații ca Reghecampf sunt pe cale de dispariție. E este cel care cântă în casă, dacă ar fi să fiu sinceră. Laur nu se exteriorizează, dar are niște ochi albaștri care te fac să îngheți, dacă se uită fix la tine. Eu țip, fac circ, arunc. El doar se uită. Când o face adânc, a tăcut toată lumea”, a mărturisit impresara.

Anamaria Prodan a dat lovitura în fotbal

”Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut, pentru că pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii… Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal, dar mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Mulți, milioane de euro”, a spus Anamaria Prodan despre banii câștigați din fotbal.

PlaySport
Apariție rară a nepoților lui Țiriac după ce au părăsit România! Cum s-au fotografiat alături de Ileana Lazariuc
Ego.ro
Cum arăta Monica Macovei în tinerețe. Nu și-ar fi închipuit-o nimeni AȘA! Singura poză de pe net
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul Moldovei', înmormântat regește!
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente! Au termen până la data de 25 mai
EVZ.ro
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
Adevarul
Cum a fost aleasă Dobrogea ca loc de construcție al Centralei nucleare. Proiectul demarat de Nicolae Ceaușescu și inaugurat de Ion Iliescu VIDEO
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
FOTO După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Digisport.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
De la restaurantul mamei, la brațul miliardarului Arpad Paszkany. Ospătărița din Călărași avea planuri și mai mari
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
UNGURII detonează Europa. Pregătiţi-vă pentru ce e mai rău: Asta-i realitatea
Capital.ro
Categoria de români care ar putea primi fonduri europene în valoare de 400.000 de euro: ”Până la sfârșitul acestei luni sau începutul lunii mai”
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
RUSIA vine PESTE ROMÂNIA! SUA a primit INFORMAȚIILE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro