Pe cine a reușit Ianis Hagi să impresioneze profund. Vești proaste și pentru Steven Gerrard

Pe cine a reușit Ianis Hagi să impresioneze profund. Vești proaste și pentru Steven Gerrard
Vești proaste pentru Steven Gerrard: pe cine a impresionat Ianis Hagi

Ianis Hagi nu contenește să impresioneze prin creativitatea sa. E lăudat de un fost internațional în presă înaintea marelui meci. Steven Gerrard trăiește cu emoții.

Impresionează pe unde calcă! Ianis Hagi a fost lăudat de un fost mare internațional

Fostul internațional Fraser Wilson susține că ar fi bine ca Ianis să joace în locul lui Kemar Roofe, notează Thisisfutbol. „Cred că Hagi este un jucător mai inteligent. Ianis poate alerga pe spații lungi, poate bloca jucători, poate crea spații pentru colegi, mai ales pentru Ryan Kent, cu acea rotație genială pe care Rangers o are în față”, a declarat Wilson.

Și publicația numită îl mărește pe român și amintește calitățile sale: „Mijlocașul ofensiv de 22 de ani a impresionat de când a semnat cu proaspăta campioană a Scoției, marcând 7 goluri și furnizând 12 pase decisive în 40 de meciuri oficiale din acest sezon”.

În acest moment, Steven Gerrard nu îl folosește titular pe Ianis, care e pe bancă. Roofe va lipsi mai mult timp, în urma accidentării sale, așa că este de așteptat ca antrenorul să apeleze la un moment dat la Ianis Hagi.

Performanța reușita de echipa lui Ianis Hagi și Steven Gerrard

La finalul anului 2020, Rangers a bifat o victorie luminoasă în Europa League, cu Lech Poznan, scor 1-0. Ianis Hagi a evoluat în primele 69 de minute ale meciului, după ce a fost înlocuit de Gerrard cu Aribo. Rangers a rămas singura neînvinsă în acel sezon de pe teritoriul Marii Britanii. Grupul lui Gerrard a bifat zece victorii și două rezultate de egalitate în campionat, iar în Europa League a câștigat de două ori și are șase puncte.

Steven Gerrard pleacă de la Rangers?

Echipa Tottenham Hotspur caută antrenor după ce l-a concediat pe Jose Mourinho, cu o săptămână înainte ca ei să joace finala Cupei Ligii Angliei contra lui Manchester City. Pe lista înlocuitorilor apare numele lui Steven Gerrard, cel care are un sezon fabulos pe banca lui Rangers.

Este deja campion și este neînvins în Scoția.  Chiar dacă englezul este considerat succesorul firesc al lui Jurgen Klopp la Liverpool, este de notorietate că dorința sa de a reveni pe Anfield Road este mare.