Pe ce cheltuie fiul lui Liviu Dragnea banii fostului șef PSD, în timp ce acesta e în pușcărie

Pe ce cheltuie fiul lui Liviu Dragnea banii fostului șef PSD, în timp ce acesta e în pușcărie

Valentin Dragnea a pierdut un milion de euro în afaceri, dar nu se uită la bani când vine vorba să își facă poftele. În timp ce tatăl său se află în pușcărie, unde își ispășește pedeapsa primită în dosarul angajprilor fictive la DGASPC Teleorman, fiul lui Liviu Dragnea cheltuie banii pe mașini de lux.

Fiul lui Liviu Dragnea și-a cumpărat două mașini de lux

Newsweek notează că Valentin Dragnea a pierdut 1 milion de euro în afaceri în 2018, iar în acest an a renunțat la 89% din pachetul de acțiuni al firmei de porci din Salcia. Cu toate acestea, în aprilie 2019, firma Nutrelo Grup, pe care fiul lui Liviu Dragnea o deține, a achiziționat un autoturism Porsche Cayman în leasing. După 12 zile, Valentin a mai cumpărat o mașină, un SUV Mercedes Benz, model GLE Class.

Porsche Cayman
Porsche Cayman

Prețul unui Porsche 718 Cayman S pornește în România de la 75.000 de euro. Valentin Dragnea a optat însă pentru jante de 20 inch de Carrera S, volan încălzit, sistem de direcție Power Steering Plus, sistem audio Bose Surround, pachet pentru fumători, pachet de ornamente din fibră de carbon pentru interior și scaune sport electrice cu 14 reglaje. Prețul mașinii se ridică astfel la 100.000 de euro.

SUV Mercedes Benz, model GLE Class
SUV Mercedes Benz, model GLE Class

În ceea ce privește modelul Mercedes Benz, acesta are în România un preț de pornire de 70.000 de euro, însă fiul fostului lider PSD a optat pentru suspensie adaptivă, Airmatic Dual Control, cu pachet de drumuri grele, sistem de încălzire auxiliar, jante de 20 inch AMG, pachet stilistic exterior AMG, volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele, pachet stilistic exterior AMG, scaune față/spate încălzite, faruri adaptive, rezervor de combustibil de capacitate mare, sistem de climatizare automat Thermatic și sistem de tracțiune integrală permanentă, 4MATIC, gestionat electronic. Prețul bolidiului se ridică în aceste condiții la 90.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI