Cleopatra Stratan, rochie de mireasă atipică. Fiica lui Pavel Stratan s-a cununat religios la Chișinău FOTO

Cleopatra Stratan, rochie de mireasă atipică. Fiica lui Pavel Stratan s-a cununat religios la Chișinău FOTO
Cleopatra Stratan, rochie de mireasa atipica. Fiica lui Pavel Stratan s-a cununat religios la Chisinau

La doar opt zile de când au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat și religios. Ceremonia a avut loc la Chișinău, într-un cadru intim. Fiica lui Pavel Stratan a uimit pe toată lumea cu ținuta aleasă pentru acest eveniment deosebit.

Cleopatra Stratan a atras toate privirile

Weekend plin de emoții pentru frumoasa Cleopatra Stratan și partenerul ei, Edward Sanda. La doar opt zile de când au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă, cei doi s-au căsătorit și religios, duminică, 22 august. Tânăra a optat pentru o rochie de mireasă extrem de frumoasă și simplă.

Cununia religioasă a avut loc la Chișinău, orașul natal al miresei. Fericitul eveniment a fost unul atipic, fără nași de cununie. Astfel, ceremonia a fost una restrânsă, la care au fost prezente doar rudele cele mai apropiate.

„Astăzi ne-am cununat în fața lui Dumnezeu la Chișinău! Mulțumim, Doamne, pentru tot ce trăim!”, a precizat Edward Sanda pe Instagram.

Au spus „DA” într-un cadru de poveste

Cununia civilă a fost organizată într-un cadru de poveste, în aer liber. Lângă o boltă elegantă cu trandafiri albi și în fața invitaților pentru care au fost pregătite scaune albe, Cleopatra și Edward au spus un mare „DA”.

Ceremonia a avut parte și de un moment inedit, oferit chiar de tatăl artistei, Pavel Stratan. Cântărețul a cântat pentru fiica lui și pentru ginerele său.

Pentru dansul mirilor, cuplul a ales melodia romantică “You are the reason”, a lui Calum Scott.

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă. Ne-am simțit minunat cu voi. Love you all”, a scris Cleopatra Stratan pe rețelele de socializare.

Deși Cleopatra Stratan și Edward Sanda se cunosc de foarte mult timp, cei doi formează un cuplu de doar un an și jumătate. Artista a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei, în octombrie 2020, atunci când a împlinit 18 ani. După ce artista și-a încheiat studiile la Chișinău, s-a mutat cu iubitul ei în Capitală, iar la jumătatea lunii august, tinerii îndrăgostiți au devenit soț și soție.

„Suntem foarte bine, pe acasă, tocmai ne-am trezit (n.r – 11:30), de ceva timp. Acum vorbesc cu părinții mei la telefon”, ne-a declarat în exclusivitate Cleopatra Stratan, după nuntă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI