Paula Seling a răbufnit dur și a spus totul public, chiar după Sărbători. „Nu mai suport. Urlu de multă vreme”

Paula Seling a răbufnit dur și a spus totul public, chiar după Sărbători. „Nu mai suport. Urlu de multă vreme”
Paula Seling a răbufnit dur și a spus totul public, chiar după Sărbători

Paula Seling a răbufnit și a spus totul public, chiar după Sărbători. Cântăreața a transmis un mesaj dur oamenilor. ”Urlu de multă vreme, prea puțini mă ascultă.”

Paula Seling a răbufnit. Cântăreața a spus totul public

Paula Seling este activistă pentru protecția mediului. Cântăreața s-a arătat revoltată de ignoranța persoanelor din preajma ei privind încălzirea globală. Ea a transmis un mesaj dur, pe Instagram, amintind de incendiile de vegetație grave din Australia și moartea a sute de animale. De asemenea, a menționat că este o activistă convinsă pentru protecția mediului, însă ”nimeni nu o ascultă”.

”Sunt om ce încearcă sa reducă emisiile de carbon. Nu mănânc animale, nu port piele sau blănuri, încerc să consum şi să promovez produsele locale. Am investit în panouri solare şi încerc să găsesc soluţii pentru reducerea deşeurilor de orice fel. Merg la cumpărături cu plasele mele, vânzătoarele de la raft mă consideră deja nebună – «haideţi doamnă, pentru câteva pungi…»”, a scris artista.

”Artificiile și lampioanele nu au nicio legătură cu dorințele care se îndeplinesc”

Paula Seling a atins și subiectul mult discutat, cel puțin în preajma sărbătorilor de iarnă: artificiile, dar și a lampioanelor, care zboară pe ceruri pe tot parcursul anului.

 

View this post on Instagram

 

Sunt om ce încearcă sa reducă emisiile de carbon. Nu mănânc animale, nu port piele sau blănuri, încerc sa consum și sa promovez produsele locale. Am investit în panouri solare și încerc sa găsesc soluții pentru reducerea deșeurilor de orice fel. Merg la cumpărături cu plasele mele, vânzătoarele de la raft ma considera deja nebuna – „haideți doamna, pentru câteva pungi… ” ? Din iubire pentru planeta și pentru animale. Scriu ca nebuna ca artificiile nu sunt ok. Unii rad de mine. Am scris, nu demult, ca lampioanele urca, apoi coboară și provoacă incendii. NU AU NICIO LEGĂTURĂ CU DORINȚE CARE SE IMPLINESC, IDEALURI ȘI ALTELE. SUNT NIȘTE TÂMPENII. Mulți mi-au dat unfollow și ma bucur. E în regula ca nu sunt prietena cu inconștienți. Știu, e neplăcut sa vezi ca cineva îți spune ca greșești, dar cere o tărie și o noblețe sa înțelegi ca ai greșit și sa faci ceva în legătură cu asta. Cum oare ma simt eu și mulți alții ce simt ca mine, acum, când vad nenorocirile din Australia? Sau cele de la gradina zoologica aprinsa de LAMPIOANE? Am avut acces la informații, parțial înțeleg ce greșim și ma simt datoare sa spun despre asta, însă sunt prea puțini cei cărora le pasa. Și așa stau și ma îmbolnăvesc de neputință, ma condamn ca nu pot sa fac nimic pentru lumea asta. Nimic. Și sincer, nu mai pot sa ma uit. Nu mai pot să vad animale batjocorite, bătute, mutilate, ursi împușcați, căței loviți de mașini, pe drum, ca urmare a disperării în urma pocnitorile și artificiilor din noaptea de revelion, ursuleți cerșind apa în incendii. Nu pot sa vad animale scrum la gradina zoologica arsa, nu mai pot sa vad caini cu petarde în gura. Pentru ca știu ca urlu de multa vreme și prea putini ma asculta. Și ca mine sunt multi. Mulți pe care lumea ii considera ca exagerează, prea putini comparativ cu cei ce rămân scufundați, comod, în obiceiurile lor ce nu au nicio logica, dar care fac atât de mult rău naturii și animalelor. Din păcate realitatea e mult mai grava decât se prezintă în presa. Ce primăvară frumoasa, azi, 3 ianuarie… Peste 50 de ani dezechilibrul creat de încălzirea globala va fi uriaș. Noi nu vom mai fi, dar vor fi copiii noștri. Stam cu capul în nisip…. Noapte bună!

A post shared by Paula Seling (@paulaseling) on

„Pentru că ştiu că urlu de multă vreme, dar prea puţini mă ascultă.Din iubire pentru planetă şi pentru animale. Scriu ca nebuna că artificiile nu sunt OK. Unii râd de mine. Am scris, nu demult, că lampioanele urcă, apoi coboară şi provoacă incendii. Nu au nicio legătură cu dorinţe care se împlinesc, idealuri şi altele. Sunt nişte tâmpenii. Mulţi mi-au dat unfollow şi mă bucur. E în regulă că nu sunt prietenă cu inconştienţi. Ştiu, e neplăcut să vezi că cineva îţi spune că greşeşti, dar cere o tărie şi o nobleţe să înţelegi că ai greşit şi să faci ceva în legătură cu asta”, a completat solista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI