Patru câini au blocat circulația, iar povestea lor te face să plângi

Patru câini au blocat circulația, iar povestea lor te face să plângi

Se vehiculează de mult timp faptul că animalele de companie au sentimente profunde față de semenii lor. Deși s-au realizat filme artistice precum Hachiko, din rasa Akita Inu, despre natura pașnică a câinilor, în continuare, învățăm lucruri noi despre psihicul și experiența lor.

De această dată, relatăm cazul a patru câini care au decis, aparent în mod arbitrar, să blocheze circulația de pe o stradă din China. Motivul din spatele gestului lor extrem are legătură cu dragostea, compasiunea, loialitatea și afecțiunea câinilor, fie ei și bagabonți. În orice alte circumstanțe, nu ar fi rămas pe un sens de mers și ar fi blocat circulația pe o stradă, doar pentru a fi alături de prietenul lor în ultimele sale clipe de viață. caini trafic

Cei patru câini au pierdut un prieten și îl comemorează. În același timp, de fapt, s-ar putea ca șederea lor acolo să fie o manifestare de optimism. Poate nu știu că a murit și vor să stea lângă el până se ridică de jos. Un lucru este însă sigur, câinii sunt foarte afectați de tragedie și pot să se îmbolnăvească dacă pierd pe cineva. Pot rămâne fără poftă de mâncare sau pot afișa simptome de depresie. După un deces printre apropiați, personalitatea unor câini se poate schimba radical. Nu de puține ori, i-ai putut vedea ca fiind posesivi și agresivi, în loc de blânzi și generoși.

Revenind la situația surprinsă în clipul de mai jos, acesta a devenit viral în urmă cu ceva timp. Ilustrează un câine neînsuflețit în provincia Lanzhou din centrul Chinei. Prietenii săi refuză să plece de lângă el după ce a fost lovit de mașină. În acest mod, au blocat tot traficul de pe stradă. Au încercat să-și readucă prietenul la viață, dar deși nu au putut face nimic, nu l-au părăsit. Șoferii care au trecut pe acolo au fost sensibiilizați de întreaga situație și mulți au optat să nu claxoneze, ci doar să ocolească priveghiul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI