30 mai 2022 | 13:22

Patrick Mouratoglou, anunț despre colaborarea cu Simona Halep: „100% va fi așa”

Sport
Patrick Mouratoglou, anunț despre colaborarea cu Simona Halep: „100% va fi așa”
Simona Halep și Patrick Mouratoglou și-au testat colaborarea în turneele de la Madrid, Roma și Roland Garros

Patrick Mouratoglou, anunț despre colaborarea cu Simona Halep. Colaborarea dintre antrenorul francez și fostul lider mondial n-a adus rezultatele scontate inițial. Românca a fost eliminată încă din turul 2 al turneului de la Roland Garros, după ce pierduse la fel și la Roma. Patrick Mouratoglou și-a asumat responsabilitatea pentru eșecurile înregistrate de Halep și a vorbit despre viitorul relației sale profesionale cu jucătoarea din Constanța.

Patrick Mouratoglou, anunț despre colaborarea cu Simona Halep

Patrick Mouratoglou, anunț despre colaborarea cu Simona Halep. Antrenorul francez și fostul lider mondial lucrează împreună din 7 aprilie. De atunci, românca a participat, fără mare succes, la turneele de la Madrid, Roma și Roland Garros. Doar în primul a ajuns până în sferturi de finală.

Halep a fost eliminată încă din turul 2 la Roland Garros, unul dintre obiectivele importante ale colaborării cu Mouratoglou. Halep a explicat la finalul partidei cu Qinwen Zheng că a suferit un atac de panică și nu a știut cum să reacționeze.

„Nu m-am așteptat la asta, dar am avut un atac de panică. Nu am știut cum să reacționez, pentru că nu le am prea des. De fapt, acesta a fost primul. Nu știu de ce mi s-a întâmplat, pentru că eram la conducere, jucam bine; dar s-a întâmplat și m-am pierdut. Nu m-am putut concentra. Și după meci mi-a fost destul de rău, dar acum sunt bine. M-am recuperat. Și o să învăț din episodul ăsta. Nu e nimic periculos, în opinia mea, dar mi s-a întâmplat. Mă simt bine că acum pot zâmbi”, a spus jucătoarea, conform treizecizero.ro.

„100% va fi așa”

Patrick Mouratoglou n-a rămas fără reacție după eșecul elevei sale. Tehnicianul de 51 de ani și-a asumat responsabilitatea pentru rezultatele mai puțin bune obținute de româncă

„Am fost întotdeauna mândru de succesele mele cu jucătorii mei, dar apoi trebuie să recunosc și când nu fac o treabă suficient de bună.

Rezultatele pe care le-am avut în ultima lună la Madrid, Roma și Roland-Garros sunt insuficiente pentru cineva de calibrul Simonei Halep și îmi asum întreaga responsabilitate pentru ele.

Este pe deplin dedicată, motivată, dă totul pentru fiecare minge. Este o campioană – palmaresul ei vorbește de la sine.

Mă aștept la mult mai mult de la mine și vreau să-mi cer scuze fanilor ei, care i-au fost întotdeauna atât de aproape”, a scris Mouratoglou pe pagina sa de Instagram.

Cum se mai simte românca

Patrick Mouratoglou a oferit clarificări și despre viitorul colaborării sale cu Simona Halep. El a deschis o secțiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram și inevitabil acesta a fost întrebat de starea actuală de sănătate a Simonei:

„Da, Simona se simte excelent! Bineînțeles că este nemulțumită de rezultat și de ceea ce s-a întâmplat, dar la o oră după meci a fost ok. Lăsăm în urmă ce s-a întâmplat și suntem gata să reîncepem treaba, pentru că e nevoie de multă muncă pentru a obține rezultate”, a afirmat antrenorul Simonei Halep.

Mouratoglou a dat asigurări că va fi lângă românca și la turneul de la Wimbledon, dar și în turneul de la Bad Homburg ce va precede competiția de la All England Club.

„O să fiu 100% cu Simona la Wimbledon și o să fiu cu ea cu siguranță și cu o săptămână înainte, atunci când o să ne pregătim pentru Wimbledon”, a mai spus Patrick Mouratoglou.

Simona Halep va reveni în competiții la turneul de la Birmingham (13-19 iunie).

 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro