Pastila care îți ajută plantele să crească mai repede. Se pisează și se pune în apa cu care le uzi

Pastila care îți ajută plantele să crească mai repede. Se pisează și se pune în apa cu care le uzi
Totul este foarte simplu și rapid

Dacă ești pasionat de plante și de grădinărit, atunci ar trebui cu siguranță să știi acest truc genial pentru ca plantele să crească repede.

Pastila ieftină care ajută planta să crească mai rapid

Ingredientul este unul la îndemâna tuturor și este foarte ieftin. Ca plantele și florile tale să crească cât mai repede și sănătos, ai nevoie să pui această pastilă în pământul lor.

Este vorba despre o simplă aspirină, care paote face minuni pentru o plantă. Pur și simplu pisează o pastilă de aspirină într-un litru de apă și lasă sticla deoparte 24 de ore.

Udă plantele cu această apă o dată la trei săptămâni, iar imediat ce ai udat, nu expune planta la soare până a doua zi.

În plus, ai grijă să pui doar o tabletă de aspirină, pentru că o doză mai mare ar putea să îți usuce complet planta.

Florile vor crește rapid, iar frunzele lor vor fi mai rezistente datorită nutrienților din aspirină. Este o soluție simplă și ieftină la care poți apela.

Soluțiile bio pentru plante, la mare căutare

În plus, souțiile bio sunt la mare căutare și nu doar pentru că sunt ieftine, dar ajută plantele în mod natural să crească.

De exemplu, o linguriță de miere amestecată cu 1,5 litri de apă este ideală pentru a scufunda un sfert din tulpina butașului timp de 12 ore. Ajută la formarea rădăcinilor și la dezvoltare plantei.

Cartoful este ideal pentru plante. Poți pune butași în crestături făcute în cartofi și apoi să uzi. Planta are un mediu nutritiv perfect pentru a își lua vitaminele necesare.

Și Aloe Vera este o minune pentru plante. Dacă vrei rădăcini care se dezvoltă extrem de repede, pune câteva picături de suc de aloe vera pur în lichidul în care ai pus butașul. O să vezi schimbările și vei folosi mereu aloe verde pentru hrănirea butașilor.

Și salcia este bună pentru plante. Pune câteva ramuri în apă până apar rădicini. Apoi, scoate-le și adaugă butașul în lichd.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI