Pasiunea în care Delia și soțul său au investit peste 10.000 de euro. Puțini ar face așa ceva EXCLUSIV

Pasiunea în care Delia și soțul său au investit peste 10.000 de euro. Puțini ar face așa ceva EXCLUSIV
Delia  a „bifat” șapte țări într-un an

Dacă vă întrebați ce face Delia și soțul acesteia, redacția Playtech a aflat. Am aflat despre pasiunea în care Delia și soțul său au investit peste 10.000 de euro. Dacă stăm să ne gândim, puțini ar face așa ceva. Delia Matache și Răzvan, soțul său, au investit o mică avere, iar lucrurile nu se opresc aici.

Delia și Răzvan, pasionați de munte

Pentru Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu, alpinismul a devenit un hobby pe care au ajuns să-l practice tot mai des. Numai în această lună, ei au petrecut timpul esacaladând mai multe vârfuri din Dolomiți.

Alpinismul a devenit pasiunea în care Delia și soțul său au investit peste 10.000 de euro. Cei doi au cheltuit o mică avere, investind doar în ultimul timp, în cele mai performante echipamente.

Alpinsumul, pasiunea în care Delia și soțul său au investit peste 10.000 de euro

Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu, s-au întors în Dolomiți. În urmă cu nici o lună au fost martori la tragedia în care nu mai puțin de șase turiști au murit, 9 au fost răniți, iar alți 20 dați dispăruți, după prăbușirea unui ghețar.

Dar asta nu i-a speriat, cei doi continuând să escaladeze noi vârfuri. Pentru ca aventura lor montană să fie o reușită de fiecare dată, aceștia nu s-au uitat la bani când a fost vorba de investiții în echipamentele de protecție și în cele pentru cățărare.

Astfel că, în duplexul în care artista locuiește, pe lângă dressingul cu hainele de scenă, ea are și un colț unde-și păstrează echipamentele pentru alpinism. Delia deține mai multe costume speciale. Are încălțăminte specifică, atât pentru vară, cât și pentru sezonul rece.

Și-a cumpărat cele mai performante hamuri, bucle, carabiniere, coarde, pioleți și colțari pentru alpinism. Vedeta sune că are și dispozitive de asigurare de cea mai bună calitate. Este clar că hobby-ul lor necesită și un risc major.

„În perioada aceasta, îmi place să aleg orice destinație ce implică drumețiile pe munte. Încerc să prioritizez să plec în vacanțe de fiecare dată când am zile libere, să urc pe munte”, a declarat artista într-un interviu pentru playtech.ro.

Ultima „cucerire” făcută de Delia și soțul său a fost vârful Cima Pisciadu, cu o altitudine de 3000 de metri.

De ce evită munții din România

În urmă cu un an, Delia atrăgea atenția în privința riscurilor ce există pentru turiștii care se aventurează să escaladeze munții din România. Aflată pe Transfăgărășan, artista povestea că s-a întâlnit pe traseu cu zece urși, în doar 30 de minute. „Riscurile sunt foarte mari. Noaptea ca noaptea, dar acum era zi și erau bicicliști și oameni pe trasee”, mărturisea aceasta.

Delia  a „bifat” șapte țări într-un an

Chiar dacă de fiecare dată cariera profesională îi ocupă foarte mult timp, Delia reușește să ajungă și în destinațiile pe care și le dorește. Numai în acest an, artista a fost în vacanță, în șapte țări (Franța, UK, Norvegia, Dubai, Elveția, Spania și Italia) și, în viitorul apropiat, și-a propus să ajungă și la Cape Town.

„Îmi doresc să ajung în atât de multe destinații, timp liber să fie. Vreau la Cape Town, în Cambodgia, vreau să merg în cât mai multe plimbări pe munte”, ne mai spunea aceasta.

Mult timp, Delia a fost pasionată și de scufundări, atât ea cât și soțul său investind bani frumoși și în echipamentul pe care-l necesită această activitate, pe care momentan au trecut-o într-un plan secund.

Urmăriți Playtech.ro și pe