Partidul din România care cere, pe Facebook, interzicerea Facebook după rezultatul dezastruos de la alegeri

Partidul din România care cere, pe Facebook, interzicerea Facebook după rezultatul dezastruos de la alegeri

Un partid din România cere interzicerea Facebook în România, după rezultatul dezastruos înregistrat la alegerile europarlamentare. Reprezentanții formațiunii cred că ar trebui să se organizeze o comisie parlamentară și însuși Mark Zuckerberg ar trebui să vină în România și să dea explicații.

PNȚCD este partidul care a decis să nu desemneze candidați pentru alegerile europarlamentare, dar a decis, în schimb, să susțină PSD la europarlamentare. La începutul anului, țărăniștii, conduși de Aurelian Pavelescu, apăreau într-o conferință de presă alături de Liviu Dragnea, în cadrul căreia au semnat un protocol de colaborare.

Acel protocol a fost semnat și de Partidul Ecologist. După publicarea rezultatelor parțiale la alegerile europarlamentare, PNȚCD a venit cu un mesaj surpriză. Vâzând probabil scorul slab înregistrat de cei pe care i-au susținut, formațiunea a găsit un țap ispășitor: Facebook.

De ce vrea PNȚCD interzicerea Facebook

PNȚCD a protestat, pe Facebook, față de influența rețelei de socializare asupra scrutinului europarlamentar. Formațiunea a cerut ca Facebook să fie interzisă în România, iar Parlamentul să ancheteze modul în care ”aceste alegeri au fost prejudiciate de rețeaua de socializare Facebook”.

Unii reprezentanți ai PNȚCD ar fi fost blocați după ce au distribuit mesajel politice ale liderului partidului, Aurelian Pavelescu.

”În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență ale reprezentanților altor partide. Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicații. Facebook câștigă mulți bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenție pieței din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil”
PNȚCD  cere interzicerea Facebook

PNȚCD cere ajutorul Guvernului în acest demers.

”Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicații. Facebook câștigă mulți bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenție pieței din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil”
PNȚCD  cere interzicerea Facebook

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI