Parteneră surpriză pentru Simona Halep la Madrid. Cu cine s-a antrenat românca VIDEO

Parteneră surpriză pentru Simona Halep la Madrid. Cu cine s-a antrenat românca VIDEO
Simona Halep revine în competițiile oficiale odată cu turneul de la Madrid, competiție pe care a câștigat-o de două ori

Parteneră surpriză pentru Simona Halep la Madrid. Jucătoarea din Constanța se află deja în capitala Spaniei unde va lua startul la prima competiție după accidentarea suferită înaintea turneului de la Miami. Românca îl va avea alături, pentru prima oară într-un concurs, pe antrenorul Patrick Mouratoglou cu care s-a pregătit în ultimele săptămâni. Simona Halep a avut și un partener inedit de antrenament pe arena centrală „Manolo Santana”.

Parteneră surpriză pentru Simona Halep la Madrid

Parteneră surpriză pentru Simona Halep la Madrid. Jucătoarea din Constanța se pregătește să revină în competițiile oficiale după accidentarea suferită înaintea turneului din Miami. Românca trage tare la fiecare antrenament desfășurat la Academia Mouratoglou.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou și-au început colaborarea pe 7 aprilie, după ce românca se pregătise în complexul sportiv al acestuia și înainte de competițiile din SUA.

„I-am propus lui Patrick să lucrăm împreună, pentru că îmi doresc cu adevărat să revin în top. Am simțit că el este cea mai potrivită persoană să mă ajute să realizez asta.

Am fost norocoasă că a fost disponibil. Vreau să revin în top și, firește, visez să câștig un alt titlu de Grand Slam, pentru asta lucrez zi de zi”, a declarat Simona Halep pentru Tennis Majors.

Cu cine s-a antrenat românca

Simona Halep a muncit pe rupte în ultimele săptămâni, la Academia Mouratoglou, acolo unde a urmat și programul de refacere după accidentarea de la gamba stângă. Ea i-a avut alături pe soțul său, Toni Iuruc, dar și pe mama sa, Tania, împreună cu managerul sportiv, fosta tenismenă Virginia Ruzici.

Mai mult, Halep a avut parte și de vizita familiei fratelui său mai mare, Nicolae, alături de soția acestuia și de Tania, nepoțica mult iubită a Simonei. De asemenea, românca a fost și vedeta unui pictorial realizat chiar la Academia Mouratoglou, în care a pozat ca un adevărat fotomodel.

Simona Halep a început deja antrenamentele la Madrid, turneu deținut până în acest an de Ion Țiriac care l-a vândut pentru 360 de milioane de euro. Ea a avut-o ca parteneră pe arena Manolo Santana de la Caja Magica chiar pe jucătoarea care a eliminat-o în optimile de la Australian Open, franțuzoaica Alize Cornet (34 WTA). Aceasta a postat un clip pe o rețea socială în care îi mulțumește româncei pentru antrenamentul făcut împreună.

„O mare plăcere să mă antrenez cu Simona Halep pe incredibila arenă centrală Manolo Santana. Ne vedem joi”, a scris Alize Cornet pe contul său de Twitter.

Simona Halep a câștigat de două ori turneul de la Madrid, în 2016 și 2017. La această ediție, prima după „era Țiriac”, competiția feminină va fi dotată cu premii totale de 6.575.560 de dolari. Anul trecut, Halep a ajuns în optimile de finală, fiind eliminată în trei seturi de belgianca Elise Mertens.