Parfumul perfect în funcție de zodie. Ce trebuie să aleagă fiecare nativ din horoscop

Parfumul perfect în funcție de zodie. Ce trebuie să aleagă fiecare nativ din horoscop
Parfumul perfect in functie de zodie. Ce trebuie sa aleaga fiecare nativ din horoscop

Atunci când îți alegi parfumul, astrologii sunt de părere că trebuie să ți-l alegi, în funcție de zodie. Ce note aromate ți se potrivesc în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. Unii preferă parfumurile dulci, în timp ce alții se mulțumesc cu miresmele mai tari, lemnoase.

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Berbec

Nativii din zodia Berbecului sunt conduși de planta Marte, asociată cu focul, energia puternică și încredere. Berbecii sunt lider înnăscuți, puternici și dornici să reușească în tot ceea ce-și propun, motiv pentru care au nevoie de un parfum cu note puternice și nuanțe de ambră și citrice.

Taur

Fiind un semn de pământ, pentru nativii din zodia Taur, parfumul ideal ar trebui să conțină note lemnoase. Parfumul ideal trebuie să rămână în memoria celor cu care te întâlnești pe parcursul zilei.

Gemeni

Dacă vrei să câștigi inima nativilor din zodia Gemenilor trebuie să-i surprinzi cu o combinație de note puternice. Gemenii sunt o combinație ideală de arome. Două personalități puternice se întâlnesc în acești nativi, prin urmare parfumul trebuie să fie unul dual.

Fiind semne de aer, Gemenii vor căuta un parfum ușor de purtat și foarte versatil. Pentru ei ideal este un parfum cu arome lemnoase, dar și cu note florale care să le completeze personalitatea jucăușă.

Rac

Nativii din zodia Racului sunt guvernați de Lună și sunt foarte sensibili și intuitivi. Deși sunt percepuți ca fiind ușor de influențat, Racii pot fi adevărate forțe ale naturii atunci când își doresc. Pentru ei nimic nu este imposibil, iar capacitatea lor de a ajunge acolo unde își doresc impresionează de fiecare dată.

Pentru Raci parfumul trebuie să le amintească de un moment care să-i fi atins de-a lungul vieții. Acești nativi sunt dornici să trăiască o adevărată călătorie în timp atunci când își aleg parfumul Un parfum intens cu note florale ar putea fi alegerea ideală pentru Raci.

Leu

Nativii Leu au nevoie de un parfum puternic, care să-i facă să se simtă în centrul atenției. Aura lor reușește să îi facă persoane pe care cu greu le poți ignora.

Acești nativi de foc preferă parfumurile puternice care să-i trimită cu gândul la o perioadă plină de glamour. Aromele orientale, notele intense de vanilie sunt doar câteva elemente care ar trebui să se regăsească în parfumul ideal pentru acest nativ.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sunt perfecționiști și oameni ambițioși, pentru care liniștea interioară se regăsește într-o bună organizare a lucrurilor. Pentru ei, parfumul ideal pentru acești nativi trebuie să combine notele florale cu cele ale unei zile răcoroase de primăvară în natură.

Balanță

Nativii din zodia Balanță aspiră la echilibru în tot ceea ce fac, pentru ele este foarte important să facă alegerea potrivită în orice domeniu. Acești reprezentanți ai zodiacului preferă o aromă romantică, dulce, cu ajutorul unor note subtile de citrice și lemn.

Scorpion

Scorpionii sunt extrem de inteligenți, iar pentru ei este extrem de important să aibă parte de o zi excelentă pe plan profesional. Modul lor preferat de a se relaxa este acela de a purta conversații cu persoanele importante din viața lor.

Scorpionii au nevoie de un parfum care să se potrivească foarte bine cu personalitatea lor puternică. Pentru ei este ideal un parfum cu note care te trimit cu gândul la o noapte misterioasă.

Săgetător

Săgetătorii adoră să exploreze lumea și să descopere lucruri noi despre ei și despre cei din jurul lor. Pentru a completa personalitatea lor puternică este nevoie de un parfum jucăuș cu note florale. Acești nativi sunt întruchiparea veseliei, prin urmare parfumul pe care îl poartă trebuie să le aducă zâmbetul pe buze.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn au nevoie de un parfum cu note care să semene cu căldura unei îmbrățișări din partea cele mai dragi persoane. Un parfum care să-i facă să se simtă nostalgici, dar în același timp să-i trimită cu gândul la aventurile pe care abia așteaptă să le trăiască.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător au nevoie de un parfum intens cu arome de ambră sau lemn. Un parfum pe care cei din jur îl vor uita cu greu.

Pești

Nativii din zodia Pești sunt sensibili, empatici și au o inimă mare, iar pentru ei este nevoie de un parfum care să se potrivească personalității lor, un parfum care să fie perfect pentru o persoană boemă, fericită

Un parfum intens, dar care să te poarte într-un vis frumos. Fiind semne de apă au nevoie de un parfum care să le permită să se piardă în aroma acestuia. Pentru ei o alegere ideală este un parfum fructat care să-i facă să trăiască în propria fantezie.