Parastas organizat într-o sală de clasă de către directoarea școlii. Cadrele didactice o acuză de mai multe nereguli

Parastas organizat într-o sală de clasă de către directoarea școlii. Cadrele didactice o acuză de mai multe nereguli
Parastas într-o sală de clasă

Un preot a fost chemat de către directoarea școlii să oficializeze un parastas într-o sală de clasă din Timișoara. Este vorba despre slujba de pomenire a mamei directoarei. Cadrele didactice au fost șocate și au decis să surprindă imaginile.

Parastas într-o sală de clasă

Directoarea unității școlare este acuzată de mai multe nereguli. Alți profesori spun că această vine deseori cu câinele la școală. Mai mult de atât, animalul a fost surprins de către dascăli dormind pe birouri, în timp ce aceștia își țineau orele. Parastasul organizat de directoarea a avut loc la Liceul Tehnologic Azur din Timișoara. Ceilalți profesori o acuză pe directoarea Camelia Moț că abuzează deseori de funcția sa.

Femeia i-a pus pe alții să-i plimbe câinele, iar cadrele didactice au surprins momentul în care un angajat al unității de învățământ îi spăla directoarei mașina personală. De asemenea, au fost cazuri în care câine acesteia dormea pe birou, în timp ce trebuiau semnate diferite acte. Înainte de sărbători, directoarea le-a transmis diriginților să anunțe elevii să cumpere brazi din proprii bani pentru a-i aduce la școală.

”Sugerez tuturor diriginţilor de la clasele de seral să le spuneţi că vine Crăciunul şi că ar fi firesc ca în fiecare clasă, nu cei de la zi care au plantat pomi în curtea şcolii, ci cei de la seral, să aducă un brăduţ în ghiveci pe care să-l împodobim şi să-l plantăm”, a spus directoarea în înregistrare.

Cum răspunde directoarea acuzațiilor aduse

Directoarea Liceului Tehnologic Azur a fost întrebată dacă acuzațiile pe care i le-au adus ceilalți sunt adevărate. Aceasta a refuzat să vorbească despre parastasul care a avut loc în școală și a invocat anumite scuze pentru fapta sa, potrivit Antena3.

”Despre comemorarea mamei care s-a dus acum 2 luni îmi cer scuze, chiar nu pot să am o discuție. Îmi pare rău pentru moartea mamei”, a spus Camelia Moţ.

Întrebată despre câinele care umblă prin clase și doarme pe catedre, femeia a spus că este „mascota școlii” și că nu este nimic în neregulă.  Cât despre filmarea în care un angajat a fost zărit că spăla mașina directoarei, aceasta a spus că mașina era murdară, deoarece se afla sub un pom.

”Nu, mașina a fost sub pomi și aveam niște excremente de păsări, asta a fost”.

De asemenea, aceasta a negat și acuzațiile cum că ar fi cerut bani elevilor și părinților pentru a aduce brazi la școală.