05 aug. 2024 | 10:32

Paradisul din Europa care a vrăjit-o pe Andra Măruță: “Mă simt ca acasă”. Are 320 de zile pe an cu soare și plaje cu nisip fin

Monden
Paradisul din Europa care a vrăjit-o pe Andra Măruță: “Mă simt ca acasă”. Are 320 de zile pe an cu soare și plaje cu nisip fin
Paradisul din Europa care a vrajit-o pe Andra Maruta Ma simt ca acasa

Andra și Cătălin Măruță merg de ani de zile în vacanță în Spania, fiind fascinați de frumusețea și atmosfera primitoare a acestei țări. Însă, un anumit oraș situat pe Costa del Sol, la poalele muntelui Sierra Blanca, i-a cucerit definitiv. Este locul de suflet al cântăreței. Vezi mai jos despre ce oraș este vorba!

Destinația de vacanță preferată a Andrei Măruță

Andra Măruță a publicat, recent, pe rețelele sociale imagini adorabile de familie din Spania, țară care i-a devenit ca o a doua casă. Însă, cântăreața nu merge oriunde în Spania. De cele mai multe ori, ea alege ca destinație Marbella.

”Când suntem toți împreună mă simt mereu ca-n vacanță. Iar când suntem în Spania, mă simt ca acasă. Vă salutăm din Marbella, unde soarele strălucește 320 de zile pe an, plajele au nisipul fin, iar fructele de mare și paella sunt delicioase, oriunde te așezi și le comanzi.

Este un colț de rai și ne întoarcem aici în fiecare an. Suntem binecuvântați pentru că ne putem bucura de aceste clipe: împreună, sănătoși, într-un loc de vis!”, a menționat artista pe pagina sa de socializare.

Marbella este recunoscută pentru climatul său ideal, cu 320 de zile însorite pe an, oferind turiștilor o atmosferă de vacanță continuă. Plajele cu nisip fin și peisajele spectaculoase completează experiența, făcând din acest oraș o destinație de top pentru cei care caută relaxare și confort.

Eva Măruță s-a lansat în muzică

Mama lui Cătălin Măruță i-a însoțit pe cei doi în această vacanță, întărind legăturile de familie și bucurându-se împreună de momente speciale.

Prezentatorul TV a postat un video din timpul unei plimbări cu o mașină decapotabilă, captând esența aventurilor lor și a frumuseții locului. Această vacanță a fost marcată și de o realizare importantă pentru Eva Măruță, fiica cuplului, a cărei piesă, ”Praf de stele”, s-a lansat pe 30 iulie.

Entuziasmul Andrei pentru succesul fiicei sale a fost evident într-o postare emoționantă, în care artista a povestit despre propriul ei parcurs profesional și susținerea necondiționată a părinților săi.

”Când eram doar un copil, voiam să cuceresc lumea și am avut marele noroc să am părinți care au crezut în mine… Încrederea pe care au avut-o în mine mi-a dat aripi, fără ea nu aș fi ajuns departe. Puteți spune că au dat cu praf de stele în părul meu… Ca mamă, mi-am promis să îmi cresc copiii la fel”, a transmis solista.

Citește și Marea absentă de la nunta lui Pepe. Motivul pentru care Andra Măruță nu a venit la petrecere VIDEO!

Piesa micuței a fost scrisă de What’s Up

Andra Măruță și-a exprimat dorința de a oferi copiilor săi aceeași susținere și încredere pe care a primit-o la rândul ei, încurajându-i să își urmeze visele și să nu se lase influențați de opiniile celor din jur.

Piesa ”Praf de stele”, scrisă de What’s Up pentru Eva, a fost lansată cu un mesaj puternic despre importanța încurajării și susținerii visurilor copiilor.

”Mesajul ei este despre a ne încuraja copiii să lupte pentru ce își doresc. Și despre a ne uita mai mult la ei decât la ce spun cei din jur.

Sper să vă placă și să dați cu praf de stele și voi în jurul vostru: oamenii – de toate vârstele – au nevoie să audă și lucruri frumoase, să creadă în șansa lor, așa că să le arătăm iubirea și încrederea noastră”, a mai spus Andra Măruță.

Citește și Ce a pățit Andra Măruță după un concert la Londra. Câți români au venit să o vadă pe Wembley!

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro