Panică la TVR. Ce angajat a fost depistat acum cu coronavirus

Panică la TVR. Ce angajat a fost depistat acum cu coronavirus

Un angajat al Televizunii Române a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta a ieșit pozitiv la testul Covid-19, spun reprezentanții instituției.

Panică la TVR

„Este în curs o anchetă epidemiologică iar spaţiile în care s-a aflat persoana respectivă au fost dezinfectate”, mai menținat spus aceștia.

În consecință, măsurile de prevenție s-au sporit: „dezinfecţii în mai multe încăperi şi asigurarea suplimentară a unor materiale de protecţie”.

Conform informațiilor Paginademedia.ro, angajatul TVR infectat lucrează pe partea tehnică, în departamentul știri.

Câte cazuri de coronavirus sunt în România

Până astăzi, 9 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.789 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). De asemenea, dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.574 au fost externate, dintre care 20.969 de pacienți vindecați și 1.605 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. Până astăzi, 9 iulie 2020, 1.834 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat ieri că ”dacă situația se înrăutățește, putem să revenim la măsuri mai restrictive”.

Ce a declarat Klaus Iohannis

”Este a doua lună în care avem stare de alertă şi lucrurile nu au evoluat aşa cum ne-am fi dorit. În acest context revin la ce am mai spus şi anume răspunderea partajată între autorităţi şi cetăţeni. A fost o perioad dificilă şi ar fi păcat să dăm cu piciorul rezultatelor obţinute până acum. Măsurile care trebuiesc luate sunt simple, masca dinstațarea socială şi spălatul pe mâini. Pe de altă parte treb să fim atenţi la ce ne spun unii şi alţii fiindcă în această perioadă în loc să fim toţi de aceeaşi parte, politcienii să sprijine guvernul, vedem că sunt unii care exploatează electoral pandemia.

Este o cale eronată şi vreau să mă adresez acestora şi să le spun că suntem într-o situaţie complicată şi că este momentul să lăsăm divergențele politice şi să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Solicit Parlamentului României să ia în dezbatere în regim de urgenţă legea care stabilește carantina şi izolarea, pentru că este foarte importantă în această perioadă. Nu este momentul să lăsăm garda jos şi trebuie să spun că împreună am parcurs această perioadă. Hai să facem un efort şi să continuăm pentru că este în joc viaţa noastră a tuturora, nu vorbim de politică, de opţiuni personale, ci de o boală care a rămas în societate.”, a declarat Klaus Iohannis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI