Panică la bordul unui avion pe ruta București-Londra. Un pasager agresiv a făcut haos într-un avion Wizz Air

de: Ana Chivu
14 09. 2019

Nici gând de aplauze la aterizare precum sunt obișnuiți toți. Un român i-a făcut pe pasagerii de pe ruta București-Londra să se sperie din cauza gesturilor sale haotice și a scandalului provocat. Numai liniștiți nu au călătorit aceștia cu avionul Wizz Air care trebuia să-i ducă relaxați la destinație. Ce s-a petrecut totul și de ce a început bărbatul să facă nenumărate probleme echipajului?

Panică la bordul unui avion Wizz Air, pe ruta București-Londra

Un avion care apariține companiei Wizz Air a avut parte de o surpriză neplăcută pe ruta București-Londra. Pilotul, alături de echipaj, a fost nevoit să ia decizia de a ateriza de urgență pe aeroportul din Frankfurt, din cauza unui scandal de proporții făcut de un român. Bărbatul a urlat, a amenințat și a jignit echipajul până în momentul în care s-a intervenit cu cătușe. Scenele au fost filmare chiar de călătorii panicați de evoluția stării agresorului. Din păcate, cursa București-Londra pe care o credeau liniștită s-a terminat în Frankfurt.

Panică într-un avion Wizz Air, pe ruta București-Londra. Un român i-a speriat pe toți călătorii aflați la bord

Toți au ajuns acasă cu o seară după ce și-au propus, fiind nevoiți să rămână peste noapte în locul în care s-a aterizat de urgență. Reproșurile și jignirile extreme aduse de bărbat către membrii echipajului au avut loc în cursul zile de joi, la orele 23:00, când aeronava parcursese deja jumătate din distanța propusă. „OK, în regulă, o să mă aşez. Dar să nu uitaţi despre asta, da?!”

„- Este ilegal să-mi…”

Pasagerii au susținut că doi bărbați, care se cunoșteau, au avut un omportament ciudat. Unul a acuzat stări de rău, mai apoi a leșinat. Din acel moment, cel care îl acompania a început să se certe cu echipajul. Ceea ce l-a înfuriat și mai tare au fost cătușele care i s-au pus ca o formă de siguranță pentru ceilalți călători.

„- Este ilegal să-mi…
– Din păcate noi nu mai putem, poliţia o să desfacă
O să mă prezint împotriva ta şi o să-mi dau toţi banii pe care îi am şi, crede-mă, nu sunt atât de amărât”
Dialogul dintre echipaj și românul scandalagiu

Pasageră: „Era foarte, foarte violent şi se comporta foarte urât cu membrii echipajului. Au existat înjurături, a existat un limbaj foarte urât, nişte gesturi foarte urâte, nişte acţiuni foarte urâte”.