Panică la America Express. Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru, răpiţi de mexicani? „Ne-au dus pe câmp”

de: Andreea Vînătoru
23 01. 2023

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, au acceptat provocarea de a participa la America Express, însă niciodată nu s-au gândit că vor trece prin situații limită. Ce au pățit cei doi în cursa nebună prin Mexic?

Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru, răpiţi de mexicani?

Ediția de duminică seară, 22 ianuarie, de la America Express, a adus emoții mari pentru echipa formată din Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Cuplul a luat o mașină pentru proba următoare, însă șoferul a decis să se abată de la drumul principal, fapt care i-a panicat pe cei doi concurenți.

Concurenții de la America Express sunt nevoiți să facă față la numeroase provocări în Mexic, Guatemala și Columbia, iar pericolele sunt la tot pasul. De acest lucru s-au convins pe pielea lor Doina și Cătălin, care au crezut că ceva rău urmează să li se întâmple. Asta după ce șoferul care îi luase cu mașin a schimbat destinația și s-a oprit pe un câmp, aflat la mare distanță de centrul orașului respectiv.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au mărturisit la testimoniale că s-au temut pentru viața lor și nu credeau că mai apucă să se întoarcă.

Concurenții au crezut că șoferul i-a răpit

„La un moment dat, iese de pe strada principală și face stânga. Ne bagă printre două case și o ia pe câmp. Trecem de primul lan de porumb și trecem într-un alt lan mai mare. Ne duce în câmp… Frățioare, unde ne duc ăștia? Măcelaria era în spate, să vezi ce ne căsăpește…”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

De fapt, șoferul mersese pe câmp să le ofere de mâncare prietenilor săi, care se aflau pe un lan de porumbi. În momentul acela, Doina și Cătălin au răsuflat ușurați când au constat că nu au fost răpiți.

„Să îi bat în geam și spune cinci minute…Bontea și Dumitrescu, vă las tot ce am pe numele vouă. Am crezut că ne ia nouă de mâncare…La un moment iar pe un câmp, era un nene…Numai experiența asta nu o aveam”, a continuat cheful de la Antena 1.

„Am zis că aici se termină cursa pentru totdeauna”, a mai adăugat și Doinei Teodoru.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Scarlatescu (@chef_catalin_scarlatescu)