22 ian. 2023 | 22:58

Cine sunt câștigătorii America Express 2023. Surpriză uriașă la Antena 1

Monden
Cine sunt câștigătorii America Express 2023. Surpriză uriașă la Antena 1
Cine sunt câștigătorii America Express 2023. Surpriză uriașă la show-ul difuzat de Antena 1. Cuplul onorat cu premiul cel mare.

Nouă echipe de concurenți s-au aventurat pe Drumul Aurului, cu scopul de a-și depăși limitele și a demonstra tuturor că sunt capabili să câștige premiul cel mare pus la bătaie de Antena 1. Doar un cuplu a reușit să facă față până la capăt, în mod eroic, tuturor provocărilor. Află în rândurile de mai jos cine sunt câștigătorii America Express 2023.

Cine a făcut senzație la America Express 2023

America Express a făcut furori în rândul telespectatorilor. Fosta Asia Express a revenit pe micile ecrane cu cel de-al cincilea sezon, în care s-au aventurat nouă echipe de concurenți. Bineînțeles, toți cu ochii pe premiul cel mare. Numele celor care au participat la emisiunea difuzată de Antena 1 au fost făcute publice în urmă cu mai mult timp.

În continuare, reamintim care sunt cuplurile care s-au aventurat în competiția America Express – Drumul Aurului:

  1. Chef Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru;
  2. Puya și partenera Melinda;
  3. Andreea Antonescu și Andreea Bălan;
  4. Cătălin Bordea și Nelu Cortea;
  5. Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla;
  6. Jean Gavril și fratele lui, Dinu;
  7. Bruja și partenerul Pufeh;
  8. Larisa Iordache și Diana Bulimar;
  9. Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Concurenții de la America Express au fost nevoiți să facă față la numeroase provocări în Mexic, Guatemala și Columbia. Ruta pe care au trebuit să o parcurgă depășește 7.000 de kilometri. Au avut la dispoziție doar un singur dolar pe zi pentru a se descurca. Au trebuit să-și găsească singuri de mâncare, loc de dormit, dar și mijloace de transport.

Cine sunt câștigătorii America Express 2023

Așa cum știm deja cu toții, doar concurenții cei mai puternici reușesc să câștige premiul cel mare de la Antena 1, care se ridică la o valoare de 30.000 de euro. Nu vorbim doar despre rezistența fizică, ci și despre cea psihică. Participanții la celebrul show America Express trebuie să depășească diferențele culturale, particularitățile ce țin de tradiție și dificultățile lingvistice pentru a reuși să-și ducă sarcinile la capăt.

GÂNDUL scrie că a aflat cuplul de vedete care a câștigat premiul cel mare de la America Express. În etapa finală a reality-show-ului s-au calificat trei echipe de concurenți: Bordea și Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Chef Scărlătescu și Doina Teodoru.

Câștigătorii America Express 2023 ar fi nimeni alții decât Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

„Am lăsat 8 kilograme în America Latină. Dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață”, i-a informat Cătălin Bordea pe fanii săi de pe rețelele sociale, imediat după revenirea în țară.

„Mă bucur că după această experiență unică și extraordinară, America Express, eu cu fratele meu Bordea am rămas neschimbați. Mă rog, poate doar puțin schimbați”, a glumit și Nelu Cortea.

Potrivit sursei citate, concurenții America Express 2023 care au câștigat premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro