Pandemia a schimbat-o pe Andreea Marin. Ce decizie importantă a luat (exclusiv)

Pandemia a schimbat-o pe Andreea Marin. Ce decizie importantă a luat (exclusiv)
Cum a schimbat-o pandemie pe Andreea Marin

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare TV din România. Cu o carieră de succes și longevivă, vedeta a vorbit în exclusivitate pentru impact.ro despre următoarele proiecte.

Cum s-a descurcat Andreea Marin în timpul pandemiei

Andreea Marin a mărturisit că în fiecare zi trăiește un „examen” și că se confruntă cu provocări în fiecare zi. O provocare pentru vedetă a fost perioada pandemiei. Ea afirmă că nu a uitat de clipele grele prin care a trecut, chiar dacă multă lume a uitat deja de acea perioadă, mai ales odată cu venirea verii.

„Trăiesc în fiecare an câte un examen, crede-mă! Sunt provocări, sunt lecții pe care nu le știm. Nu am fost la școala părinților, cu toții, asta e! E și frumos în același timp, fiindcă trebuie să ții pasul cu vremurile, dar și cu vremea copilului tău și să înveți de la el, nu doar el de la tine, copilul de la părinte. M-au depășit demult lecțiile fiicei mele și din fericire și le face foarte bine și singură. Însă există lecții de viață pe care le învățăm de ambele părți.

Eu nu am uitat de coșmarurile pandemiei. E bine să înveți o lecție din ceea ce trăiești, dar și să mergi înainte cu optimism. Până la urmă trebuie să construim ca să trăim frumos și demn”, a spus Andreea Marin.

Ce planuri are Andreea Marin pentru viitor

Andreea Marin susține că are câteva proiecte profesionale pe care vrea să le ducă la bun sfârșit în această vară. Unele a trebuie să le amâne din cauza restricțiilor impuse în perioada pandemiei.

Recent, prezentatoarea TV a fost prezentă la petrecerea revistei VIVA, acolo unde a venit la brațul diplomatului de carieră Adrian Brâncoveanu. Andreea nu a vorbit despre viitorul ei sentimental, însă a admis că se gândește la o vacanță.

„Nu am nicio surpriză majoră de anunțat. În materie de vacanță ne gândim la o zonă undeva în Europa, dar nu ne hazardăm fiindcă vremurile nu sunt încă sigure din punctul ăsta de vedere, al sănătății. Vom vedea cum evoluează lucrurile în întreaga lume și apoi vom decide. Oricum, va fi undeva în partea mediteraneană, unde sunt multe locuri pe sufletul nostru. N-am plănuit încă nimic definitiv, dar cel mai probabil va fi undeva în Italia!”.

Citește și: Andreea Marin deține un record unic în România. E singura care a reușit această performanță