„Absolut toată lumea face câte un dezacord”. Cine îi ia apărarea premierului Dăncilă

Internetul e plin de gafele gramaticale ale premierului Dăncilă, dar există parlamentari care nu văd o problemă. O deputată social-democrată e de părere că, pentru a conduce Guvernul, ai nevoie de alte calități.

Deputatul PSD Doina Pană spune că Viorica Dăncilă nu este „o agramată”, că absolut toată lumea face câte un dezacord și că greșelile gramaticale ale premierului sunt din cauza „gradului de oboseală”.

„Foarte important este cum guvernează un prim-ministru, și nu participarea la olimpiada de limba română”.
Doina Pană, deputat PSD

Potrivit Mediafax, Doina Pană, care ocupă și funcția de vicepreședinte al PSD, a lăudat-o pe Viorica Dăncilă, spunând că a fost „hărțuită” și supusă unei campanii foarte violente. Deputata insistă că aceste atacuri vin din partea celor care ar vrea să răstoarne Guvernul.

„Doamna Dăncilă nu este o agramată, la gradul de oboseală pe care îl ai ca ministru, ca prim-ministru este și mai și, absolut toată lumea face câte un dezacord. Dacă aveți curiozitatea să îl urmăriți pe președintele Klaus Iohannis, cred că nu este apariție în care să nu facă unul sau mai multe dezacorduri, dar nu interesează pe nimeni. (…) S-a pus o presiune foarte mare asupra doamnei Dăncilă și probabil că de ce vrei să fii atent și să nu faci dezacorduri, psihologic chiar ți se întâmplă”.
Doina Pană, deputat PSD