07 feb. 2020 | 20:43

Pacientă suspectă de coronavirus, la Suceava. Amubulanțierii au scăpat-o de pe targă. Reacția ISU

Știri generale
Pacientă suspectă de coronavirus, la Suceava. Amubulanțierii au scăpat-o de pe targă. Reacția ISU
Pacientă cu coronavirus, scăpată de pe targă de ambulanțieri. Reacția ISU

O pacientă cu coronavirus din Suceava a fost dusă de medici la Spitalul de Boli Infecțioase. Până acolo, ambulanțierii au scăpat-o de pe targă, după ce unul din ei a alunecat și a căzut. Care a fost reacția ISU, după evenimentul în cauză?

Pacientă cu coronavirus din Suceava, scăpată de pe targă. Reacția ISU

Azi, 7 februarie, imaginile cu pacienta scăpată de pe targă au cuprins internetul. Ambulanțierii au cârat targa pe care se afla femeia până la mașină, însă, când să introducă targa în autovehicul, unul dintre ei a alunecat. Pierzându-se echilibrul din cauza unui paramedic, aceasta a fost scăpată la ieșirea din Spitalul de Boli Infecțioase. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. ISU Suceava s-a pronunțat imediat după ce s-a petrecut evenimentul. Reprezentanții au transmis un comunicat de presă în care susțin că incidentul în care targa pe care se afla femeia suspectă cu coronavirus scăpată din mâinile pramedicilor s-a produs din cauza suprafeței alunecoase.

„În cursul zilei de astăzi (vineri – n.r.), unitatea noastră a fost solicitată pentru preluarea pacientei respective și asigurarea transportului cu Autospeciala de Transport Personal și Victime Multiple (ATPVM) la spitalul de boli infecțioase din municipiul Iași. La un moment dat, unul dintre paramedicii SMURD a alunecat pe platforma autospecialei, din cauza suprafeței alunecoase generate de temperaturile scăzute. Regretăm acest incident, însă asigurăm cetățenii de faptul că pacienta nu a avut de suferit și nici colegul nostru, paramedicul SMURD. Mai mult, colegul nostru a depus tot efortul, pentru a-i asigura protecția”
Comunicat ISU Suceava

Pacientă din Suceava suspectă de coronavirus, scăpată de pe targă de paramedici. Reacția ISU

Pacientă din Suceava suspectă de coronavirus, scăpată de pe targă de paramedici. Reacția ISU

Pacienta se află la spital

Reprezentații ISU au precizat și că targa nu a atins pământul în momentul în care unul din ambulanțieri a alunecat, fiind în continuare echilibrată de ceilalți paramedici. La momentul transmiterii comunicatului de presă, adică în această seară, pecienta se află la spital.

Este vorba despre o profesoară de 32 de ani din Suceava care este suspectă de infectarea cu boala care a ucis deja sute de oameni. „Colegii noștri, după efectuarea decontaminării personalului și a autospecialei, se vor întoarce la unitate”, adaugă sursa citată.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Capital.ro
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIE MAI MARE! De la 1 SEPTEMBRIE să le luăm în calcul la calculul pensiilor
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro