Pacient mort după ce s-a aruncat de la geamul unui salon al Spitalului Fundeni. Ce a strigat bărbatul cu puțin timp înainte de tragedie

Pacient mort după ce s-a aruncat de la geamul unui salon al Spitalului Fundeni. Ce a strigat bărbatul cu puțin timp înainte de tragedie
Pacient, mort după ce s-a aruncat de la etajul doi al unui salon din Spitalul Fundeni Sursă foto: Digi24

Pandemia de Covid-19 pare să tensioneze și mai mult viața oamenilor, astfel că tot mai mulți dintre cetățeni își gestionează cu greu emoțiile, probleme și bolile. Un caz recent a avut loc la miezul nopții, atunci când un pacient internat la Spitalul Fundeni a decis să-și ia viața aruncându-se de la geamul rezervei în care se afla. La fața locului a intervenit personalul medical, dar din păcate, a fost declarat decesul.

De ce boală suferea pacientul

Potrivit primelor informații, pacientul de 67 de ani era internat pe secția de Gastroenterologie de mai multe zile, fiind diagnosticat cu o formă gravă de cancer în stadiu terminal. Potrivit unei asistente care se plimba printre saloane, tragedia a avut loc în jurul orei 00:45, atunci când bărbatul a strigat că se aruncă. Până în momentul în care cadrul medical s-a deplasat în salonul cu pricina, pacientul se aruncase deja de la geam, intrând în stop cardio-respirator.

În ciuda tuturor manevrelor de resuscitare, bărbatul a fost declarat mort. La fața locului au sosit mai mulți reprezentanți ai Poliției care au demarat o anchetă care să-i conducă la motivul pentru care pacientul a decurs la un asemenea gest sinucigaș, potrivit antena3.ro.

Știre în curs de actualizare…

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI