OZN în Năneşti? Cu ce s-au întâlnit sătenii în miez de noapte: „Ne-au scanat şi au plecat!”

OZN în Năneşti? Cu ce s-au întâlnit sătenii în miez de noapte: „Ne-au scanat şi au plecat!”
OZN în Nănești? Ce au văzut localnicii?

Sătenii din Nănești au avut parte de câteva imagini bizare care i-au făcut să creadă că vin extratereștrii. Ce au văzut localnicii în miez de noapte?

Localnicii din Nănești au văzut OZN-uri?

Au trecut 19 ani, dar sătenii din Nănești își amintesc la perfecție o noapte care le-a schimbat existența și care le-a adus o amintire bună de povestit nepoților și nu numai. Totul a fost descris de localnici drept o scanare bizară începută prin oprirea totală a curentului din tot satul. Fiecare perespectivă a oamenilor care locuiesc acolo formează un adevărat fir al unui posibil scenariu de film. Cum România e mai profundă la sat, localnicii au avut răbdare cu timpul și au așteptat un deznodământ sau o explicație a ceea ce li s-a întâmplat. Nimic, însă.

Totul se petrecea în vara lui 2001, când OZN-urile nu cunoșteau impactul a ceea ce avea să dărâme o lume întreagă – pandemia de COVID-19. În acest an, pe data de 30 iunie, un obiect luminos și rotund a staționat minute bune pe cerul unde luna bătea mai tare, în comuna Nănești, Vrancea. La căminul cultural era o nuntă, motiv pentru care mulți dintre oameni erau treji în miezul nopții să vadă ceea ce au crezut că sunt OZN-uri. De teamă să nu fie luați peste picior, puțini au pomenit de-a lungul timpului despre fenomenul straniu.

Imaginea unui posibil OZN publicată de Pentagon
Imaginea unui posibil OZN publicată de Pentagon

România e mai profundă la sat

“Eram la un băruleţ din sat, jucam tenis de masă cu un coleg. A început să plouă şi s-a întrerupt curentul. Era cam pe la unu noaptea. Am zis: mai stăm oleacă, poate vine curentul. N-a venit. Hai acasă! Am ieşit afară, colegul s-a dus spre casa lui, eu, spre a mea. Înainte de a ajunge, trecând pe lângă şcoală, deasupra unei case, văd că ieşea fum la hoarnă, la unu noaptea. În iunie! Nu era lumină în tot satul, era întreruptă. Zic: de unde reflectează acolo, unde se vede fumul? A venit, a venit până a ajuns deasupra mea şi s-a desfăcut în sute de ferestre. Nişte ferestre înalte, ca la Castelul Huniazilor”
Nea’ Mitică (Sursa. libertatea.ro)

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI