Apariții de OZN-uri pe cer, anchetate de oficialii SUA: ce au văzut pușcașii marini – VIDEO

Apariții de OZN-uri pe cer, anchetate de oficialii SUA: ce au văzut pușcașii marini – VIDEO

În Statele Unite, oficialii americani anchetează apariția stranie a mai multor OZN-uri pe cer. O investigație se află în desfășurare după ce pușcașii marini au raportat superiorilor mai multe incidente, spunând că au văzut pe cer obiecte zburătoare pe care nu le-au putut identifica.

Obiectele ciudate, care se mișcau pe cer, au fost observate mai ales din vara anului 2014 până în martie 2015. Ele au fost sesizate de pușcașii marini pe Coasta de Est și apariția unor obiecte care semănau cu OZN-urile a fost raportată superiorilor.

Aceste rapoarte au ajuns ulterior și pe masa Pentagonului și a Congresului american, care anchetează cele povestite, dar e de precizat că nimeni nu spune oficial că acele obiecte aparțin unor extratereștri, potrivit New York Times.

Cum arătau posibilele OZN-uri surprinse pe cer

La finalul lui 2014, un pilot al marinei americane arăta că era aproape să lovească un astfel de obiect. Unele incidente de acest fel au fost înregistrate video, iar pe înregistrări se poate auzi uimirea celor prezenți în aeronavă.

“Wow, ce este asta? Uite cum zboară!”, exclamă unul dintre piloți.

Niciun oficial din Departamentul Apărării din Statele Unite nu spune că aceste obiecte aparțin unor civilizații extraterestre, iar experții insistă că se pot găsi multe explicații pentru acest tip de incident. O variantă luată în calcul ar fi că obiectele observate sunt drone comerciale.

Ele au fost observate între Virginia și Florida, dar, totuși, proveniența lor rămâne încertă.

Obiectele zburătoare neidentificate au captat atenția marinei americane, care a întocmai mai multe rapoarte legate de aceste fenomene observate pe cerul Americii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI