Ozana Barabancea, decizie aiuritoare. De ce și-a dat în judecată propria firmă

Ozana Barabancea, decizie aiuritoare. De ce și-a dat în judecată propria firmă
Ce decizie aiuritoare a luat Ozana Barabancea

La asta nu se aștepta nimeni. Ozana Barabancea a luat o decizie incredibilă și și-a dat în judecată propria firmă. Motivul este unul fabulos. Ce probleme financiare are celebra jurată de la Te Cunosc de Undeva. Ce s-a întâmplat, de fapt, și ce spun instanțele judecătorești.

Ce decizie aiuritoare a luat Ozana Barabancea

Ozana Barabancea nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Jurata celui mai spectaculos transforming-show de la Antena 1 este una dintre cele mai talentate, cunoscute și apreciate mezzo-soprane din România. Profa Profa de canto de la Te Cunosc de Undeva a recunoscut că a fost afectată și ea de pandemia de coronavirus, care a afectat industria showbizului românesc.

Faimoasa brunetă a făcut un gest dramatic. Ozana a demarat procedura de a-și falimenta propria firmă, Ozana Media SRL, înregistrând o acțiune împotriva propriei sale companii la Tribunalul București. Conform jurnaliștilor de la Cancan, firma Ozanei Barabancea a fost înființată în anul 2008 și a avut profit în anii 2012 și 2013, după care nu a mai produs la fel de bine.

Se pare că celebra mezzo-soprană a demarat aceste proceduri pentru a plăti ratele restante de șase luni de zile la mașina Peugeot 407 Executive, automobil cumpărat în leasing.

Potrivit Art. 66 Cererile introductive | Lege 85/2014

Debitorul aflat în stare de insolvență este obligat să adreseze tribunalului o cerere pentru a fi supus dispozițiilor prezentei legi, în termen de maximum 30 de zile de la apariția stării de insolvență. La cererea adresată tribunalului va fi atașată dovada notificării organului fiscal competent cu privire la intenția de deschidere a procedurii insolvențe.

Dacă la data expirării termenului prevăzut la alin. (1) debitorul este angrenat, cu bună-credință, în negocieri extrajudiciare pentru restructurarea datoriilor sale, acesta are obligația de a adresa tribunalului o cerere pentru a fi supus dispozițiilor prezentei legi, în termen de 5 zile de la eșuarea negocierilor”, este menționat pe site-ul lege5.ro

Ozana Barabancea, revoltată de evacuarea pacienților de la Spitalul Foișor din Capitală

Fire sensibilă și umanitară, jurata de la Te Cunosc de Undeva nu a putut rămâne indiferentă față de scadalul de la Spitalul Foișor din București, acolo unde pacienții au fost obligați să plece din unitatea medicală care urma să devină un centru care să se ocupe de tratarea exclusivă a românilor bolnavi de COVID-19.

Eu n-am ştiut ce s-a întâmplat cu spitalul Foişor. Mi-a scris sora mea, era îngrozită. Nu pot să cred că s-a întâmplat aşa ceva. Cred că este o dezumanizare totală, o lipsă de empatie. Este foarte grav, totuşi, ce se întâmplă. Oamenii ăştia chiar pot să doarmă liniştiţi, când văd ce au făcut?

Ăştia care ar trebui să ne păstorească. Chiar nu le e frică de Dumnezeu? Bă, Dumnezeu nu rămâne dator. Niciodată! A venit cineva să-şi ceară scuze? Să spună: „Suntem într-un r… cu toţii. Nu suntem voi contra voastră!”

Senzația pe care eu o am este că cineva este contra altcuiva. Este statul împotriva poporului? N-aş vrea să cred asta”, a spus Barabancea la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI