Ozana Barabancea a trecut prin momente cumplite când a slăbit. Lua mereu pe cineva cu ea, să nu leșine

de: Madalina Moraru
10 12. 2019

Prezentatoarea TV a urmat foarte multe proceduri pentru a putea ajunge la formele pe care le-a visat mereu. Deși în prezent se bucură de o siluetă ca trasă prin inel, a existat o perioadă, în trecutul nu foarte îndepărtat, când aceasta suferea foarte mult din pricina kilogramelor în plus. Apropiații Ozanei Barabancea au făcut dezvăluiri legate de acele momente, când s-a supus unor măsuri drastice, pentru că urma tratamente de slăbire.

Ozana Barabancea a trecut prin momente cumplite când a slăbit. Lua mereu pe cineva cu ea, să nu leșine

Vedeta emisiunii de la Antena 1 a făcut mărturisiri pe care fanii săi le-ar putea cataloga drept șocante, când a povestit prin ce chinuri a trecut pentru a arăta cât mai bine și a fi într-o formă de zile mari. Nu reprezintă un secret pentru nimeni că prezentatoarea show-ului Te Cunosc de Undeva s-a confruntat mulți ani cu problema kilogramelor în plus, și în acest sens a optat chiar și pentru proceduri chirurgicale, pentru micșorarea stomacului. De câțiva ani, însă, aceasta a ajuns treptat să cântărească tot mai puțin și s-a tonifiat cu mult față de cum și-o aminteau telespectatorii. Datorită procedurilor urmate și a regimului alimentar pe care l-a urmat cu strictețe, Ozana Barabancea a slăbit peste 40 de kilograme.

Ozana Barabancea a făcut eforturi pe care mulți le-ar considera supraomenești, pentru a putea avea greutatea corporală dorită

Pentru a ajunge la un asemenea record, însă, de kilograme pierdute, vedeta de la Antena 1 a trebuit să treacă și prin momente mai puțin plăcute. Apropiații acesteia au știut, de asemenea, cât de tare se străduia cântăreața să slăbească, de aceea a fost asistată de multe ori când era nevoită să se deplaseze, pentru că urma tratamente de slăbit și lua pastile în acest sens. Mai mult, avea probleme și atunci când dorea să se dea jos din mașină, deși trecuse mai bine de un an de la intervenția chirurgicală de micșorare a stomacului, din 2017. Au existat foarte multe perioade când vedeta s-a simțit epuizată fizic, aceasta având parte și de ajutorul colegilor, când ajungea la filmările pentru show-ul Te Cunosc de Undeva. Chit că nu a trădat toate acestea în cadrul emisiunii-concurs, foarte multe luni ale anului trecut au fost chinuitoare pentru Ozana Barabancea. Când participa la petreceri, artista avea nevoie să se țină mai mereu de brațul unui invitat, pentru a se putea deplasa mai ușor, potrivit wowbiz.ro.