Oscar 2020, lista câștigătorilor publicată din greșeală. Cine a luat marele premiu

Oscar 2020: Lista câștigătorilor, publicată din greșeală

Organizatorii Oscar 2020 au publicat din greșeală lista cu viitorii câștigători. Dacă surpriza s-a dus din cauza erorii, măcar să aflăm pentru cine am fi stat cu sufletul la gură. Cine a câștigat premiul cel mare?

Oscar 2020: Lista câștigătorilor, publicată din greșeală

Anul 2020 arăta încă de dinainte să înceapă că va fi unul cu controverse și surprize. Acum, la doar un pas de aflarea marilor actori care au interpretat magnific, s-a aflat tot. Pe contul de Twitter al Academiei de arte și științe ale cinometografiei de la Hollywood a apărut o listă cu presupușii câștigători ai premiilor Oscar de anul acesta.

Amintim că premiile vor fi decernate pe 9 februarie, conform ziarului spanniol La Vanguardia. Constul Academiei de film americane este organizatoarea galelor Oscat și are un număr de 3.4 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. Cu toate că postarea cu pricina a fost imediat ștearsă, site-ul de specialitate Deadline i-a făcut o poză înainte de a fi dată jos.

Osca 2020: Lista câștigătorilor, publicată din greșeală
Osca 2020: Lista câștigătorilor, publicată din greșeală

Cine a câștigat marele premiu?

Se pare că premiul pentru cel mai bun film îi revine filmului sud-coreean Parasite, câștigător la categoria cel mai bun regizor este Sam Mendes pentru filmul 1917, iar Joaquin Phoenix si Renee Zellweger sunt câștigători la categoriile cel mai bun actor pentru Joker și cea mai bună actriță pentru Judy. Academia a ținut să precizeze că este vorba despre o aplicație pe care utilizatorii de Twitter o pot folosi pentru a-și putea scrie propriile predicții. Cunoscătorii de film, însă, își pot da seama care ar fi fost adevărații câștigători, lucru care se vede și în listă. După incidentul în cauză, fanii evenimentului au dezbătut pe larg pe Twitter, motiv care a adus la o altă adăugare a Academiei de film.

„Invităm fanii Twitter să-și împărtășească predicțiile pentru Oscar. Mulți dintre voi au facut deja acest lucru! O mică problemă apărută pe Twitter a făcut ca unele din aceste predicții să apară pe site-ul nostru (…) Greșeala a fost remediată. Vom dezvălui alegerile noastre duminică. Joker” cu 11 nominalizari pornește ca favorit la Oscarul pentru cel mai bun film la gala care se va desfășura duminică seara la Dolby Theatre din Los Angeles, alături de alți candidați, precum „The Irishman”, „Once Upon a Time… în Hollywood” si „1917” cu cate 10 nominalizari pentru fiecare”
Academia de arte și științe ale cinometografiei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI