Ordinea în care trebuie să așezi hainele în dulap ca să atragi norocul. Ce culoare trebuie să aibă primele haine

Ordinea în care trebuie să așezi hainele în dulap ca să atragi norocul. Ce culoare trebuie să aibă primele haine
De ce este importanta ordinea hainelor in dulap. Asa atragi norocul

Crezi sau nu, dressingul vorbește în locul tău, dezvăluind detalii despre starea ta de spirit, cum te simți și despre felul de atmosferă pe care o aduci în casa și viața ta. Potrivit principiilor Feng Shui, hainele din dulap trebuie așezate într-o anumită ordine, pentru a atrage norocul de partea ta. Puțină lume știe acest truc secret. Îmbrăcămintea de-o anumită culoare trebuie să stea mereu prima. Iată de ce.

Trucuri Feng Shui pentru noroc din plin

Cu toții am auzit ceva despre Feng Shui – filozofia tradițională chineză care îi ajută pe oameni să aibă grijă mai bine de viața lor. Funcționează pe baza premisei că ceea ce este cel mai aproape de tine are cel mai mare impact asupra sănătății tale fizice și emoționale. Și ce poate fi mai aproape de tine decât hainele tale?

Căminul tău are putere asupra minții tale, pe care o influențează masiv. Fiecare piesă de mobilier își pune amprenta pe membrii familiei tale și se spune că, în plan energetic, dulapurile conțin trecutul si regretele. Deci, dacă hainele din dressing sunt îngrămădite și dezordonate, creezi obstacole mentale și emoționale, ancorate în trecut. Sunt o reflectare a emoțiilor tale, a felului în care te simți, dar sunt și o reflectare a multor emoții pesimiste.

Cum să-ți organizezi dulapul cu haine

Feng Shui este o artă străveche care se axează pe armonia spațiilor, are o influență pozitivă asupra oamenilor dintr-o locuință sau spațiu de lucru. Și, conform învățăturilor sale, așa ar trebui să-ți organizezi dressingul astfel încât să reflecte abundența și să atragi ceea ce îți dorești atât de mult: norocul.

Scoate toate hainele afară din dulap. Așa cum sugerează experta Marie Kondo, pune-ți toată îmbrăcămintea pe pat. Va fi haos, dar acesta este întotdeauna începutul unui proces care va aduce pace și noroc.

Următorul pas constă în sortarea hainelor. Selectează bine acele haine pe care vrei să le folosești în funcție de scopul lor. Ținutele pe care le porți la birou sunt manifestarea prosperității, așa că evită cu orice preț să porți haine rupte, uzate sau care nu se potrivesc corpului tău.

Îmbrăcămintea de-o anumită culoare trebuie să stea mereu prima în dressing

Culoarea este totul. Feng Shui sugerează aranjarea îmbrăcămintei de la stânga la dreapta începând cu negru, apoi maro, albastru, verde, violet, roșu, portocaliu, roz, galben, alb, tonuri metalice și, în sfârșit, gri. Și alege culori care îți avantajează starea de spirit.

Uniformitate. Așază hainele înapoi în dulap după mărime și asigură-te că le-ai aranjat într-un mod armonios. De asemenea, sortează un rând de tricouri, bluze, apoi blugii, pantalonii de trening sau de stofă.