Orban știe deja ce scor va obține Iohannis în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Declarații surprinzătoare despre viitorul președinte al României

Ludovic Orban a făcut declarații uluitoare, strâns legate de ce scor va obține Klaus Iohannis, în cel de-al doilea tur al prezidențialelor. Actualul premier a vorbit despre următorul tur al scrutinului, ce urmează pentru partidul său, PNL, și le-a mulțumit tuturor românilor care au mers la vot, în cadrul alegerilor prezidențiale. Scrutinul s-a desfășurat începând cu 8 noiembrie, în străinătate, pe parcursul a 3 zile, pe când românii din țară au putut merge la vot doar duminică, pe 10 noiembrie.

Orban știe deja ce scor va obține Iohannis în turul 2 al alegerilor prezidențiale

Ludovic Orban, președintele PNL, a dezvăluit ce scor va obține Klaus Iohannis pentru turul al doilea din cadrul cursei prezidențiale. Mai mult, acesta susține că va avea cel puțin 40% din voturi, în primul tur, pe când scorul din scrutinul secundar va fi unul de peste 62%.

Orban știe deja ce scor va obține Iohannis în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Declarații surprinzătoare despre viitorul președinte al României
Premierul Orban știe ce scor va obține Klaus Iohannis pentru turul 2 al prezidențialelor

„Am făcut campanie pentru președintele României, am prezentat proiectul președintelui, soluțiile pe care le are. Am avut ca obiectiv un scor de peste 40% în primul tur și sunt convins, după cum arată datele, că am atins acest obiectiv”, a declarat Ludovic Orban, potrivit Digi24.

Declarații surprinzătoare despre viitorul președinte al României

„Cercetările sociologice arată că președintele Iohannis va câștiga turul al doilea indiferent de cu ce candidat intră în turul doi. În toată campania nu s-a pus niciodată problema cine va fi pe primul loc, iar rezultatele arată clar sprijinul pentru președintele României”, a continuat actualul premier seria declarațiilor surprinzătoare.

„Suntem într-un parteneriat cu toți cei de la nivelul Parlamentului, alături de care am pus umărul să punem capăt guvernării nocive a PSD și sunt convins că vor fi alături de noi. Cel mai important e să fie alături de noi românii”, a mai dezvăluit Ludovic Orban. Președintele PNL a fost întrebat cu ce formațiuni politice va discuta partidul său pentru sprijinirea lui Klaus Iohannis, în turul 2.

„Președintele a fost într-o discuție și o dezbatere permanentă cu cetățenii României. Vom stabili strategia după ce vom avea rezultatele finale. La ora actuală, echipa de campanie a partidului e mobilizată pentru numărătoarea paralelă”, a completat Orban.

Acesta este convins de faptul că Iohannis va avea cel puțin 62% puncte de procent electoral în turul al doilea, susținând și că „Poate fi mai mare dacă ne confruntăm cu unul dintre candidați”. Președintele PNL nu a dezvăluit și despre ce candidat este vorba.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI