Orban a desființat-o pe Carmen Dan: ”Sluga obedientă și ticăloasă a lui Dragnea”

Autor: Puiu Alexandru - 06:00, 15 mai 2019

Carmen Dan s-a aruncat la niște afirmații foarte ciudate pe parcursul zilei de marți, când a amenințat protestatarii anti-PSD cu o sesizare la pachet pe marginea violențelor închipuite de la mitingurile PSD. Reacția lui Ludovic Orban a fost pe măsură.

Într-un set de declarații făcute marți seara de liderul PNL, Ludovic Orban a ”dat de pământ” cu ministrul de Interne după ce aceasta a abuzat de funcția pe care o deține pentru a amenința oamenii care au o problemă cu guvernarea PSD. Tonul a fost unul surprinzător de agresiv.

„Sluga obedientă și ticăloasă a lui Dragnea de la Interne, Carmen Dan recurge în mod abject la anchetarea manifestanților anti-PSD pentru a intimida oamenii care protestează legitim și pașnic împotriva guvernării lor dezastruoase. Infractorul-șef al PSD, Liviu Dragnea, pozează absurd și penibil în victima unor asasini și bătăuși închipuiți în timp ce folosește jandarmeria și toate forțele de ordine ale statului pentru a-l apăra de revolta oamenilor care s-au săturat de o guvernare care de doi ani și jumătate face legi doar pentru eliberarea infractorilor din pușcării”, a afirmat Ludovic Orban, printr-un comunicat de presă remis marți și citat de Mediafax.

Președintele Partidului Național Liberal a insistat pe faptul că un astfel de comportament este un abuz și o manifestare de ”josnicie”, fără precedent. „Ministrul de Interne, Carmen Dan, a atins culmea josniciei în această funcție care ar trebuie să apere drepturile și libertățile cetățenilor la manifestare liberă și pașnică a nemulțumirilor lor față de guvernarea țării. În schimb, Carmen Dan recidivează în folosirea abuzivă a funcției de ministru de Interne împotriva unor cetățeni care protestează pașnic și trece de la folosirea forței împotriva lor așa cum s-a întâmplat anul trecut la mitingul din 10 august la amenințări cu plângeri penale care să-i bage în închisoare pe cei care huiduie împotriva lui Dragnea și a infractorilor din PSD”, a explicat Orban.

Din același comunicat, nu puteau lipsi câteva atacuri la adresa lui Dragnea. „Nimeni nu a văzut presupusele violențe clamate de Dragnea. De altfel, liderul PSD este într-un delir al minciunilor și al scenariilor de cea mai joasă speță cu care încearcă să-și acopere prăbușirea și izolarea de români și de partenerii europeni ai României. Vreau să transmit un avertisment foarte serios pentru Liviu Dragnea și acoliții lui care se folosesc de instituțiile statului împotriva cetățenilor: să înceteze imediat orice formă de intimidare și de represalii împotriva celor care protestează pașnic în această țară! Închipuirea a tot felul de amenințări pentru a vă apăra cu toate forțele de ordine pe care le aveți la dispoziție de revolta oamenilor cinstiți are un singur leac, votul cetățenilor din 26 mai, când românii vor vota pentru a scăpa România de infractori și de PSD. De ceea ce vă este frică, nu scăpați!”, a conchis liderul liberal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI