Orașul mic care va avea Uber de azi înainte. Locuitorii lui sunt și ei uimiți

Orașul mic care va avea Uber de azi înainte. Locuitorii lui sunt și ei uimiți
Locuitorii unui oraș mic de România se vor bucura și ei de Uber de azi înainte

Cetățenii unui oraș mic se vor bucura și ei de Uber de azi înainte. Mare le-a fost mirarea locuitorilor când au auzit noul anunț. Despre ce oraș din România este vorba și ce detalii sunt cunoscute până la acest moment?

Locuitorii unui oraș mic din România se vor bucura și ei de Uber de azi înainte

Pas mare într-un oraș micuț! Uber a fost o necunoscută pentru locuitorii din Brăila și Galați până azi. Începând de joi, 22 iulie, cei din Brăila pot comanda și ei un Uber. Primele două curse sunt reduse cu 50% prin utilizarea codului HELLOBRAILA, pentru mișorarea prețului final cu până la 7 lei/cursă, între 22 iulie și 1 august.

Aplicația este de azi prezentă în al 12-lea oraș din România, iar compania tinde să nu se oprească aici. Pe listă mai avem orașe din zona Munteniei precum: București, Ploiești și Pitești. Brăilenii și gălățenii vor putea astfel să călătorească mai ușor între cele două orașe.

  • Uber în România cuprinde: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea și Brăila.
  • Informații: Braila are o populație de 180.302 de locuitori, conform recensământului din 2011 publiat de Institutul Național de Statistică.

Opțiuni și obligații

Pasagerii din toate orașele menționate au la dispoziție o serie de opțiuni din partea aplicației precum: accesul la informații despre șofer, fotografia acestuia alături de steluțele primite, modelul și numărul mașinii.

Aceștia trebuie să fie de acord cu condițiile date înaintea începerii cursei. De asemenea, la fel ca toți alții și brăilenii pot să urmărească traseul, sosirea mașinii la locul de preluare sau cursa în timpul călătoriei și pot trimite statusul unui contact dorit.

Mulți dintre locuitori sunt foarte surprinși de noua veste, mai cu seamă că această opțiune a venit la o bună vreme după ce Uber și-a făcut simțită bine prezența în orașele mari din țară.

„Plănuiam să ne extindem în Brăila încă de când am ajuns în Galați și ne bucurăm să anunțăm că locuitorii orașului vor beneficia de curse sigure și convenabile cu Uber. Acum pot călători și mai ușor între cele două orașe.

Din moment ce atât de mulți oameni se orientează către mijloace alternative de transport, venim în ajutorul lor cu tehnologia Uber, care conectează șoferi și pasageri pentru a ajunge în siguranță la destinațiile lor.

Colaborăm îndeaproape cu autoritățile locale și vrem să le devenim un partener de încredere, atât lor cât și noilor utilizatori. Facem eforturi pentru a ajunge în cât mai multe orașe din România în viitorul apropiat”
Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber Romania

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI