Șofer de Uber, atacat de o asistentă medicală în timpul cursei. A fost la un pas de moarte VIDEO

Șofer de Uber, atacat de o asistentă medicală în timpul cursei. A fost la un pas de moarte VIDEO
Meseria de șofer Uber poate fi periculoasă

Meseria de șofer de taxi este una periculoasă. Chiar și cea de șofer Uber poate fi la fel de periculoasă, având în vedere că transportă străini. Este și cazul unui șofer Uber din America, Michael Hassey Jr. Acesta era cât aproape să fie ucis de o asistentă medicală.

Meseria de șofer Uber poate fi periculoasă

Michael Hassey Jr, în vârstă de 22 de ani, conducea sâmbătă prin St Petersburg, lângă Tampa, Florida. Șofer Uber, tânărul  a răspuns la o comandă, luând-o pe Michele Stilwell, în vârstă de 55 de ani, ca pasageră. Conform publicației MetroUK, pasagera sa a adormit în timpul călătoriei, dar apoi s-a trezit brusc, țipând „fiica mea”.

Tânărul Michael Hassey Jr povestește că, ulterior, pasagera s-a aruncat asupra lui, și-a pus mâinile în jurul gâtului său, în încercarea de a-l sufoca. Michael Hassey Jr a oprit și a încercat să scape, dar spune că Stilwell s-a urcat apoi pe consola centrală și l-a mușcat de gât. Imaginile video ale atacului o arată pe pasageră țipând, la care dl Hassey spune: „Nu pot respira, sunt doar șoferul tău Uber”.

Un raport al poliției spune că „a continuat să-l muște, și să-l sugrume și să zgârie victima, care nu a putut să se apere”. Ofițerii care au arestat-o au spus că Stilwell se afla sub influența alcoolului, dar nu au elaborat mai multe detalii.

Michael Hassey Jr la un pas de moarte

Michael Hassey Jr a spus că și-a luat atacatorul din Cask Social Kitchen, Tampa, după ce a fost chemat de un grup de femei mai tinere care au spus că este mama lor. Tânărul a mai spus că femeia  a dormit cea mai mare parte a călătoriei, până când s-a trezit brusc. Apoi a început să-l înjure și să-l lovească peste față. A încercat să sune la poliție, țipând că nu poate respira, dar Stilwell i-a luat telefonul din mână.

”Am lăsat să se întâmple. Nu am dat în ea, pentru că am două surori. Am fost crescut ca să nu dau niciodată într-o femeie.”, povestește Michael Hassey Jr .

Strigătele sale de ajutor au fost auzite de un trecător care a fugit la mașină și a tras-o pe femeie afară, potrivit poliției. Stillwell a fost arestată și acuzată de violență agravantă și manipulare a unui martor, ambele fiind pedepsite. conform legii Ulterior a fost eliberată pentru o cauțiune de 15.000 de dolari.

”Ceea ce s-a întâmplat este deranjant. Violența de orice fel nu este tolerată în aplicația Uber.

Am eliminat accesul acestui pasager, imediat ce ne-a fost raportat acest lucru.”,a declarat un oficial Uber, ulterior.

Urmăriți Playtech.ro și pe