23 apr. 2021 | 21:09

Șofer de Uber, atacat de o asistentă medicală în timpul cursei. A fost la un pas de moarte VIDEO

News
Șofer de Uber, atacat de o asistentă medicală în timpul cursei. A fost la un pas de moarte VIDEO
Meseria de șofer Uber poate fi periculoasă

Meseria de șofer de taxi este una periculoasă. Chiar și cea de șofer Uber poate fi la fel de periculoasă, având în vedere că transportă străini. Este și cazul unui șofer Uber din America, Michael Hassey Jr. Acesta era cât aproape să fie ucis de o asistentă medicală.

Meseria de șofer Uber poate fi periculoasă

Michael Hassey Jr, în vârstă de 22 de ani, conducea sâmbătă prin St Petersburg, lângă Tampa, Florida. Șofer Uber, tânărul  a răspuns la o comandă, luând-o pe Michele Stilwell, în vârstă de 55 de ani, ca pasageră. Conform publicației MetroUK, pasagera sa a adormit în timpul călătoriei, dar apoi s-a trezit brusc, țipând „fiica mea”.

Tânărul Michael Hassey Jr povestește că, ulterior, pasagera s-a aruncat asupra lui, și-a pus mâinile în jurul gâtului său, în încercarea de a-l sufoca. Michael Hassey Jr a oprit și a încercat să scape, dar spune că Stilwell s-a urcat apoi pe consola centrală și l-a mușcat de gât. Imaginile video ale atacului o arată pe pasageră țipând, la care dl Hassey spune: „Nu pot respira, sunt doar șoferul tău Uber”.

Un raport al poliției spune că „a continuat să-l muște, și să-l sugrume și să zgârie victima, care nu a putut să se apere”. Ofițerii care au arestat-o au spus că Stilwell se afla sub influența alcoolului, dar nu au elaborat mai multe detalii.

Michael Hassey Jr la un pas de moarte

Michael Hassey Jr a spus că și-a luat atacatorul din Cask Social Kitchen, Tampa, după ce a fost chemat de un grup de femei mai tinere care au spus că este mama lor. Tânărul a mai spus că femeia  a dormit cea mai mare parte a călătoriei, până când s-a trezit brusc. Apoi a început să-l înjure și să-l lovească peste față. A încercat să sune la poliție, țipând că nu poate respira, dar Stilwell i-a luat telefonul din mână.

”Am lăsat să se întâmple. Nu am dat în ea, pentru că am două surori. Am fost crescut ca să nu dau niciodată într-o femeie.”, povestește Michael Hassey Jr .

Strigătele sale de ajutor au fost auzite de un trecător care a fugit la mașină și a tras-o pe femeie afară, potrivit poliției. Stillwell a fost arestată și acuzată de violență agravantă și manipulare a unui martor, ambele fiind pedepsite. conform legii Ulterior a fost eliberată pentru o cauțiune de 15.000 de dolari.

”Ceea ce s-a întâmplat este deranjant. Violența de orice fel nu este tolerată în aplicația Uber.

Am eliminat accesul acestui pasager, imediat ce ne-a fost raportat acest lucru.”,a declarat un oficial Uber, ulterior.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro