Orașul în care este interzis să stai la masă cu picioarele încrucișate. Nu ai voie nici să dansezi în public

Orașul în care este interzis să stai la masă cu picioarele încrucișate. Nu ai voie nici să dansezi în public
In ce oras din lume nu ai voie sa stai cu picioarele incrucisate la masa

S-a aflat care este orașul în care este interzis să stai la masă cu picioarele încrucișate. În plus, turiștii care ajung în acest oraș, foarte cunoscut de altfel, nu au voie nici să danseze în public. Despre ce oraș este vorba, vedeți în articolul de mai jos.

Care este orașul unde afecțiunea în public este interzisă. Cei care nu se supun ajung la închisoare

Românii care pleacă într-o călătorie în Dubai este bine să știe dinainte care sunt regulile, obiceiurile și lucrurile interzise acolo, pentru a avea o vacanță frumoasă.

Mulți dintre români au auzit despre politica strictă din Dubai, însă lucrurile trebuie explicate. Acest loc este perfect pentru distracție pentru turiști, mai ales când vine vorba de plimbările în deșert, dar, la fel ca în orice alt loc, există câteva reguli ce trebuie respectate.

Fără afecțiune în public în Dubai

Astfel, pentru femei, este interzis să purtați haine care sunt mai scurte de genunchi. Emiratele Arabe Unite este o țară care urmează legile islamice și prin urmare, turiștii sunt obligați să poarte haine adecvate, adică cu umerii acoperiți și peste genunchi.

De asemenea, în Dubai, ținutul de mână, îmbrățișările sau sărutările sunt interzise, iar dacă nu respectați interdicțiile puteți ajunge la închisoare.

Nu comentați despre islam sau musulmani

În plus, este indicat să vă abțineți de la orice fel de comentariu sau insultă la adresa islamului sau a musulmanilor. Este considerată infracțiune și se pedepsește cu închisoarea.

Muzica mult prea tare este complet interzisă în zonele publice din Dubai. Cei care mai merg în Dubai mai trebuie să știe că înjuratul este interzis. Aveți mare grijă cum vorbiți pentru că este o țară în care legile sunt islamice.

Când este weekend în Dubai

Duminica este zi lucrătoare în Dubai, joi fiind weekend, iar vineri sărbătoare. Restricții în plus se regăsesc în perioada Ramadanului.

Luna Ramadanului este sacră pentru arabi și respectă anumite reguli. Acestea sunt valabile și pentru turiști și vizitatori. În acea luna nu se mănâncă și nu se bea în public. În plus, în luna Ramadanului nu se consumă absolut nimic între răsăritul și apusul soarelui.

Reguli generale în Dubai:

-Nu arătați afecțiune în public.
-Nu folosiți mâna stângă pentru a saluta.
-Nu faceți fotografii fără permisiune.
-Nu faceți gesturi nepoliticoase cu mâna în timp ce conduceți.
-Nu dansați în public.
-Atunci când stați așezat pe un scaun, asigurați-vă că picioarele sunt bine așezate pe pământ și nu încrucișate.
-Mâncați întotdeauna cu mâna dreaptă. Mâna stângă este considerată neigienică în lumea arabă.
-Este considerat lipsă de respect arătatul tălpilor sau al pantofilor.
-Nu mergeți în fața unui musulman și nu stați să vă uitați la el în timp ce se roagă.
-Este necesară permisiunea prealabilă pentru a intra într-o moschee dacă nu sunteți musulman.